Aktywne Wpisy

kukold +142
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

SystemHalted2_0 +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1660546884ffXK3noc0Q10Avb1WJyugw.jpg
Pobierz@Pan_Mysz: dokładnie. Nawet największy debil rozumie znaczenie znaków zodiaku w osiągnięciu prawdziwego szczęścia w życiu.
@Pan_Mysz:
Chłopie, mi wczoraj typ powiedział, że nie wynajmie mieszkania bo jestem z Katowic a on ma złe doświadczenia z ludźmi z Katowic xD
@vartan: Zdecydowanie. Każda spod znaku Barana, Byka, Bliźniąt, Raka, Lwa, Panny, Wagi, Skorpiona, Strzelca, Koziorożca, Wodnika, a nawet Ryb – same problemy, mniejsze lub większe, ale każda zdrowo p----------a.
@Pan_Mysz: faktycznie fejk, bo są zwyczajnie jeszcze głupsi
@Pan_Mysz: Są, niektóre mają na tym punkcie niezłego jebla.
źródło: comment_1660559322KCbzw4DxeJwhNn49Zsyc9k.jpg
Pobierz