Aktywne Wpisy

moll +96
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
tpleszczu +48
#chwalesie
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_E1EE7645-A12A-4A44-A475-C754B79B3D2A-5385-000000C9245B41BC
Pobierz

Strona jest "czysta" beż żadnego malware. Jak wejdę przez adres www.twojhosting.xyz.pl/strona/ to wszystko jest OK.
Jak wejdę przez domenę www.mojadomena.pl to ładuje się skrypt i przekierowywuje dalej.
#hosting #domeny #www #wordpress #stronywww #informatyka #html #webdev #php
Wchodząc przez dres www.twojhosting.xyz.pl/strona/ to wszystko jest OK nic się nie dzieje.
- htaccess
- javascript
- przez php (jakiś header dodany - html wtedy czysty)
- przez html
- pliki
- htaccess - czysty, świeży
- przez php,html - wszystko czyste świeże postawione na nowo
- pliki konfiguracyjne domeny i DNS nie ma dostępu (nazwa.pl) jedynie w ich śmiesznym panelu mogę wskazać na jaki katalog ma wskazywać domena
- javascript, tak jak piszę to wina JS, ale go nie ma na stronie. Ten dziwny JS pojawia się tylko jak wejdę przez dedykowaną domenę. Jak otworzę katalog nie przez domenę
źródło: comment_16602124558FRyMzygRFVOXPRiRcN7B6.jpg
Pobierz@Undefended: do tego możesz nie mieć, ale skoro to nazwa, to załóżmy, że jest ok.
@Undefended: do tego masz dostęp, chociaż pewnie jak jest w nazwie wykupione to on jest uproszczony i wszystko kieruje na Twój serwer, więc można też uznać,
Tak jakby coś było nie tak z domeną.
Hostujesz na zwykłym hostingu czy VPS lub dedykowanym? Jeśli hosting to poproś usługodawcę o przeskanowanie twojego konta, jeśli to oferuje. Mój mi przeskanował za darmo i rozwiązało problem.
Spróbuj otworzyć stronę np bezpośrednio wpisując adres na urządzeniu gdzie nie była jeszcze otwierana. Jeśli wtedy się otworzy bez przekierowania, to może być ten case, da się to odwrócić ale to musisz poszukać bo ja się aż tak nie znam.
bzdura, nic nie zapamiętuje, to nie dnsy tylko zwykłe 301, musiałeś coś źle przeczytać