Aktywne Wpisy
owocliczi +1394
Zachęcam do obserwowania nowego tagu, gdzie będą wyjaśniani frajerzy z MLM.
Moim ulubionym frajerem z MLM jest Lewicki. Jeździ tanimi liniami lotniczymi na najtańsze wakacje, wynajmuja łódkę na kilka osób i wrzuca na media, że to PRYWATNY JACHT xD
Na strefie bezclowej na lotniskach uwielbia sobie robić zdjęcia z drogimi alkoholami, na które go nie stać.
Chwali się zarobkami rzędu 2 mln złotych rocznie, nie ma żadnej działalności ani nie jest w
Moim ulubionym frajerem z MLM jest Lewicki. Jeździ tanimi liniami lotniczymi na najtańsze wakacje, wynajmuja łódkę na kilka osób i wrzuca na media, że to PRYWATNY JACHT xD
Na strefie bezclowej na lotniskach uwielbia sobie robić zdjęcia z drogimi alkoholami, na które go nie stać.
Chwali się zarobkami rzędu 2 mln złotych rocznie, nie ma żadnej działalności ani nie jest w
tyrytyty +195
O ŻESZ #!$%@?
miałem nie wrzucać już gifów na wykop bo usuwajo ale to jest warte założenia 5 konta na streamable xDDDDDDDDDDDD
#golgif #mecz #ekstraklasa #dolnoslaskitygrys
miałem nie wrzucać już gifów na wykop bo usuwajo ale to jest warte założenia 5 konta na streamable xDDDDDDDDDDDD
#golgif #mecz #ekstraklasa #dolnoslaskitygrys
#!$%@?ąc od cen w Krakowie, bo to jest jakby dla mnie jasne widząc menu przed wejściem do restauracji to dawno nie spotkałem się z takim cwaniactwem jak na rynku.
Posiłek za 300 zł, czas płacenia kelnerka przynosi jakąś śmieszną karteczkę z wykazem pozycji i odgórnie (choć nazwane sugerowanym) doliczonym serwisem 10% (przy 2 osobach...).
Moja wrodzona dusza badacza kazała mi poprosić o zwykły paragon. Paragon został nabity minutę po tym jak o niego poprosiłem (hello US) i już bez doliczonego serwisu. Oczywiście wcześniej pani kelnerka zabrała ten pierwotny świstek z 330 złotymi.
Oprócz nas byli sami obcokrajowcy, którzy na 99,9% nie zorientowali się w tej dziwnej manierze wystawiania kolorowych papierków zamiast paragonów.
Gdyby ktoś chciał przy okazji poczytać o żarciu w tym miejscu to zapraszam: https://luxatic.pl/restauracja-szara-krakow-recenzja
#paragongrozy #oszukujo #restauracja
@debenek: Problem polega na tym że to oszustwo na VAT, niektóre pozycje w restauracjach mają duży VAT, więc wpisują że ktoś zjadł posiłek z 5-8% VAT, lub dają usługę na coś.
Przy kilku tysięcy klientów da to ok. 10% zysku ekstra, biorąc pod uwagę że najwięcej zarabiają na napojach. Taka kawa ma 23% np.
Zajrzyj sobie jakie pozycje ma OP na rachunku i ile vatu 23% zapłacił.
Przy 100
Komentarz usunięty przez autora
(。◕‿‿◕。)
a dlaczego tylko 2 dania są opisane? te lepsze widoczne na paragonie pominąłeś czy jak?
Po co wy głupki łazicie do takiego szitu.