Aktywne Wpisy
ZAKAPIOREK +165
próbowaliście?
dla mnie to smakuje jak 3 dniowa rozgazowana najtańsza cola XD
dla mnie to smakuje jak 3 dniowa rozgazowana najtańsza cola XD
fsfdjf +77
jak idziecie spać to umyjcie zęby
jak wstajecie to też umyjcie ale po śniadaniu a nie przed śniadaniem
jak wstajecie to też umyjcie ale po śniadaniu a nie przed śniadaniem
No właśnie, że jest w tym problem, bo skoro nie priorytetyzuje się, lub stawia na równi życie ludzkie ze "xD" zwierzęcym, to jest to jakiś wyznacznik systemu wartości, które społeczeństwo wyznaje. Tak samo jest w przypadku zbiórek; chory mężczyzna vs chora młoda kobieta. W 90% przypadków więcej pieniążków ląduje w zbiórkach dla kobiet, nie bez powodu.
Bambinizm, który priorytetyzuje życie kundli z Pietropiździewska ponad życie ludzkie to totalne odklejeństwo, bo jaki wkład i wartość wnoszą dla społeczeństwa jakieś psy?
#blackpill #bekazlewactwa trochę #dogpill
Wrzucaja pieski, kotki w jakis jamy, szczeliny, a potem "bohatersko ratuja" = 4mln wyswietlen + linki "dej piniadz na pieski/kotki".
Cyganie internetu gola frajerow z zachodniego swiata, wypranego z mozgu.
@Davidozz: prawie żaden. Dlatego są więcej warte niż większość ludzi.
@Positano1
Nie wpłacanie ani złotówki na nic - I sleep
Wpłacanie i na ludzi i na psy - Serious shit
@ciemnienie: A oni gdy będą się ewakuowali z Birmy, to w pierwszej kolejności zabiorą kaleki bez rąk. Ale teraz oni i ty mają pewne zasoby którymi mogą zadysponować. Ty z jakiś powodów uważasz, że nie ma problemu jeśli te zasoby wydasz na wyjazd do Karpacza a nie na pomoc dzieciom
Komentarz usunięty przez moderatora
@Davidozz: To ja Ci powiem OPie, że jakbym miał do wyboru ocalić Ciebie albo randomowego psa to wybrałbym psa, ale nie miałbym Ci za złe gdybyś w analogicznej sytuacji postąpił tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HrabiaTruposz: tak działa pis w tym kraju, daje bardziej potrzebującym, chyba nie masz nic przeciwko?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tarushiba Jesteś weganką? Bo jak nie to Ty też traktujesz zwierzęta przedmiotowo. Przecież świnia jest bardziej rozwinięta niż pies, a jednak - jeśli nie jesteś weganką albo Twoj kotek czy piesek nie jest - nie masz problemu z jej
Komentarz usunięty przez autora
- jednocześnie sam pochwalał akcję 4chanowych zjebów w ramach której donosili na afgańskie dziewczyny pracujące na kamerkach, czego konsekwencją mogła być dla tych dziewczyn kara śmierci.
Zresztą