Wpis z mikrobloga

wrzucę ci to kiedyś na tag ze zmienioną legendą i zobaczymy co tam wyczarujesz za opory wsparcia i fibo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@michelney: Jak coś jest płynne i notowane na rynku to wrzucaj, a jak chcesz robić podpuchę, to niekoniecznie.
@DJ007 ale jeśli analiza techniczna ma pomagać w zyskach, to chyba a priori zakładasz, że faktycznie dzięki niej możesz coś sensownie opisać i w jakimś stopniu przewidzieć przyszłość. jeśli tak jest, to nawet z bzdurnymi danymi sobie poradzisz np. zauważając, że wymykają się one metodom i schematom AT i na ich podstawie nic nie przewidzisz
Krótko mówiąc, imo AT jest głupia, bo korzysta z metod(z tego co wiem), które miałyby sens w przypadku nauki scislej, a nie rynku ktory lata robi fikoły przeróżne i wigibasy
ale jeśli analiza techniczna ma pomagać w zyskach, to chyba a priori zakładasz, że faktycznie dzięki niej możesz coś sensownie opisać i w jakimś stopniu przewidzieć przyszłość. jeśli tak jest, to nawet z bzdurnymi danymi sobie poradzisz np. zauważając, że wymykają się one metodom i schematom AT i na ich podstawie nic nie przewidzisz

@michelney: Odpowiem Ci na ten prowokacyjny wpis, ale uważam, że i tak tracę czas.
1. Analiza techniczna
@DJ007: a może byśmy tak dyskusję o skuteczności AT zaczęli od końca? Jeśli działa, to musisz mieć dobre wyniki. Chętnie zerknę i zobaczę w jakim błędzie trwam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a może byśmy tak dyskusję o skuteczności AT zaczęli od końca? Jeśli działa, to musisz mieć dobre wyniki. Chętnie zerknę i zobaczę w jakim błędzie trwam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@michelney: Uważam, że wynik mam lepiej niż bardzo dobry, jednak ten rok się nie skończył. Pozostaje Ci wierzyć mi na słowo, ale nie wymagam tego, bo to internet i można farmazonić bez umiaru, więc masz pełne prawo
no ale co ci szkodzi napisać, jakie masz wyniki? Screenów nie chcę, bo wiem, że nie dasz- domyślam się dlaczego :)

@michelney: Z góry zakładasz, że kłamię i mnie to nie dziwi, możesz to robić. W tym roku bliżej mi do 1000% niż do 100%. Wierzysz? Najśmieszniejsze jest to, że ja sam w to ledwo wierzę.