Wpis z mikrobloga

@robertx: a ja od początku wiedziałem o co tu chodzi. Każdy celebryta kocha pieniądze tak samo jak i Ty czy ja. Każdy myślący człowiek wie, że polityki nie da się robić od "widzimisie", dlatego jak widzimy od razu wypromowane wszędzie celebryckie ryje jako "#!$%@? JA KRAJ ZMIENIEM ZOBACZYCIE" gdzie wątpliwie ten gość uczęszczał na wszystkie krajowe wybory, a już na 100% nie jest zaznajomiony z konstytucją własnego kraju którym ma rządzić
@robertx: Bo niestety mentalnie 3/4 społeczeństwa nie różni się niczym od ograniczonych ukraińców czy ruskich (i nie ma tu nic rasistowskiego, wystarczy z jednym czy drugim popracować dłużej niż 2 tygodnie żeby zobaczyć różnicę cywilizacyjną). Miałem cichą nadzieję, że moje pokolenie będzie mądrzejsze i zwalczy ten cały #!$%@? postkomunizm. Tymczasem:

1. Bieda umysłowa dziedziczona ze stuprocentowym sukcesem

2. Dzieci postkomuchów dalej nauczone, że załatwiamy posadki po znajomościach, że kombinujemy na koszt
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@miloMilowy: podejrzewam, że mógł sobie uciąć rękę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Swoją drogą też głosowałem na tą szmatę, coś nie mam szczęścia w życiu - na kogo nie zagłosuje to

potem wychodzi, że #!$%@? i złodziej

@robertx: każdy tak ma w tym kraju byczq ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@robertx: na kogo być nie zagłosował i tak prędzej czy później część mediów go zniszczy, podzieli ludzi. Kukiz wcale się nie zeszmacił, starał się realizować swój program, idąc na układ z PiS-em, źle to wygląda pijarowo, ale to była jego jedyna szansa na jakieś zmiany. Obecnie w sejmie nie ma ugrupowania, które jest "czyste". Konfederacja jest niszczona, że to ruski filar; PiS, że doprowadził do drożyzny i łamie prawa człowieka; PO
@ofizjo_pl

starał się realizować swój program, idąc na układ z PiS-em, źle to wygląda pijarowo, ale to była jego jedyna szansa na jakieś zmiany

No tutaj to ostro poleciałeś. Kukiz nie zyskał absolutnie niczegonna tym dealu z PiSem, a nadal z nimi trwa i głosuje jak oni. Nie mówiąc już o tym część jego postulatów jest niemożliwa do zrealizowania przez konstytucję.
No i jak popatrzysz na jego postulaty (np. JOWy), to część
Dokładnie, bo głosowałem już chyba w swoim życiu na wszystkie partie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więcej chyba nie idę, #!$%@?

@robertx: bez urazy, ale to rownie dobrze moznaby malpie dac zakreslic krzyzyk. Wlasnie dlatego nie wierze w demokracje w Polsce i nie glosuje od lat, bo co przyjdzie jakis nowy zbawiciel to miliony ludzi sa w stanie na takiego postawic. Leppery, Kukizy, setki projetkow tych samych mord
: Te miliony ludzi mają po prostu jeszcze nadzieję na jakąkolwiek zmianę w naszym pięknym kraju. Ty jak widać jej nie masz. Ja też już nie

@robertx: ziomuś, też przerabiałem głosowanie na różne opcje i mam już dosyć, ale nie rezygnuj, jak i ja nie rezygnuję! Idź na wybory!!! :)