@robertx: a ja od początku wiedziałem o co tu chodzi. Każdy celebryta kocha pieniądze tak samo jak i Ty czy ja. Każdy myślący człowiek wie, że polityki nie da się robić od "widzimisie", dlatego jak widzimy od razu wypromowane wszędzie celebryckie ryje jako "#!$%@? JA KRAJ ZMIENIEM ZOBACZYCIE" gdzie wątpliwie ten gość uczęszczał na wszystkie krajowe wybory, a już na 100% nie jest zaznajomiony z konstytucją własnego kraju którym ma rządzić
@Zly_On: Tylko problemem jest brak realnej alternatywy. Serio nie ma na kogo już głosować, wszyscy skompromitowani a to co wyskoczy tuż przed wyborami będzie dokładnie tym co opisujesz
@Zly_On: z Kukizem było trochę inaczej, zanim wystartował w wyborach prezydenckich to bardzo angażował się w to żeby doprowadzić do zmiany ordynacji na JOW. Wydawało się że robi to szczerze i faktycznie chce coś zmienić.
@mixererek: To jest w #!$%@? smutne jak tak sobie myślę. Od 12 lat prawa wyborcze, nie opuściłem żadnych wyborów. Nawet w tym referendum Komorowskiego głosowałem, gdzie wszyscy na to #!$%@? kładli. A teraz mam po prostu dosyć, wszystko już było, wszystko kończyło się tym samym ( ͡°ʖ̯͡°)
@robertx: Bo niestety mentalnie 3/4 społeczeństwa nie różni się niczym od ograniczonych ukraińców czy ruskich (i nie ma tu nic rasistowskiego, wystarczy z jednym czy drugim popracować dłużej niż 2 tygodnie żeby zobaczyć różnicę cywilizacyjną). Miałem cichą nadzieję, że moje pokolenie będzie mądrzejsze i zwalczy ten cały #!$%@? postkomunizm. Tymczasem:
1. Bieda umysłowa dziedziczona ze stuprocentowym sukcesem
2. Dzieci postkomuchów dalej nauczone, że załatwiamy posadki po znajomościach, że kombinujemy na koszt
@miloMilowy: podejrzewam, że mógł sobie uciąć rękę ( ͡°͜ʖ͡°) Swoją drogą też głosowałem na tą szmatę, coś nie mam szczęścia w życiu - na kogo nie zagłosuje to
potem wychodzi, że #!$%@? i złodziej
@robertx: każdy tak ma w tym kraju byczq ( ͡°ʖ̯͡°)
@depralin: no wbrew pozorom to obecnie chyba byłby najlepszy wybór. Bo bądź co bądź politykiem jest bardzo dobrym, z dobrą wiedzą i znajomością języków obcych i doświadczeniem na arenie miedzynarodowej.
@robertx: pis zrobił jeden prosty trik. Rozdał debilom kase i rozpoczął ostre #!$%@? o czasie dla rodziny. Trafił w target prostaków jebiących w gównopracach, którzy dużo mówia o kochaniu swojej rodzinki- w praktyce libacje i przemoce psychiczne w domu i przekazywanie złych wzorców mocno xD
@robertx: na kogo być nie zagłosował i tak prędzej czy później część mediów go zniszczy, podzieli ludzi. Kukiz wcale się nie zeszmacił, starał się realizować swój program, idąc na układ z PiS-em, źle to wygląda pijarowo, ale to była jego jedyna szansa na jakieś zmiany. Obecnie w sejmie nie ma ugrupowania, które jest "czyste". Konfederacja jest niszczona, że to ruski filar; PiS, że doprowadził do drożyzny i łamie prawa człowieka; PO
@ofizjo_pl nie głosuj na tą pissowska dziwkę on jest tylko po ty by PIS miał go jako koalicjanta, tak cholownia to drugi trochę taki Kukiz, przy wyborach prezydenckich 2022 to pokazał
@robertx @mixererek serio porównujcie rządy PO do PiSu? PO nie było krystaliczne, ale do #!$%@?, jak można mówić że to dwie takie same partie? Nie idziecie na wybory, oddajcie resztę kraju pisowi. Wtedy na pewno będzie super.
@Myrzyn: Nie mam zamiaru się wdawać w jakieś wojenki polityczne, jedni i drudzy nas wyruchali a kto mniejszym a kto większym #!$%@? na prawdę nie robi mi większego znaczenia
@robertx ale tu nie chodzi o żadne wojenki tylko o fakty. A fakt jest taki że za PO kraj się rozwijał bardzo dobrze. Było dużo minusów, wiele mogli zrobić lepiej. Ale nie zawłaszczyli kraju jak PiS i nie rujnowali państwa.
starał się realizować swój program, idąc na układ z PiS-em, źle to wygląda pijarowo, ale to była jego jedyna szansa na jakieś zmiany
No tutaj to ostro poleciałeś. Kukiz nie zyskał absolutnie niczegonna tym dealu z PiSem, a nadal z nimi trwa i głosuje jak oni. Nie mówiąc już o tym część jego postulatów jest niemożliwa do zrealizowania przez konstytucję. No i jak popatrzysz na jego postulaty (np. JOWy), to część
Dokładnie, bo głosowałem już chyba w swoim życiu na wszystkie partie ( ͡°͜ʖ͡°) Więcej chyba nie idę, #!$%@?
@robertx: bez urazy, ale to rownie dobrze moznaby malpie dac zakreslic krzyzyk. Wlasnie dlatego nie wierze w demokracje w Polsce i nie glosuje od lat, bo co przyjdzie jakis nowy zbawiciel to miliony ludzi sa w stanie na takiego postawic. Leppery, Kukizy, setki projetkow tych samych mord
Nikogo nie wolno nienawidzić i nikim nie wolno pogardzać. Dlatego, że nienawiść i pogarda są niszczące - niszczą tego człowieka, którym pogardzam, bo nie zostawiają mu już szansy na odmianę. I niszczą też mnie - bo skoro jest we mnie nienawiść, to znajdzie się miejsce i na zło... #ukraina #rosja
#heheszki
albo nie zyc w inny sposob
Komentarz usunięty przez moderatora
Polscy p0liycy w pigułce ¯\_(ツ)_/¯
@robertx: idź tylko psuj głosy
Pójdziesz pójdziesz tylko jeszcze o tym nie wiesz.
1. Bieda umysłowa dziedziczona ze stuprocentowym sukcesem
2. Dzieci postkomuchów dalej nauczone, że załatwiamy posadki po znajomościach, że kombinujemy na koszt
@robertx: każdy tak ma w tym kraju byczq ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polecam głosować na donalda Tuska.
Ja głosowałem na Dudę bo Kukiz powiedział żeby na Komorowskiego nie
I kto jest lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ¯\_(ツ)_/¯
@robertx: Też tak myślę. Krócej mam prawa wyborcze, ale też już moi kandydaci mnie zawiedli. I nie wiem czy na kogoś zagłosuje w przyszłym roku.
@mixererek serio porównujcie rządy PO do PiSu? PO nie było krystaliczne, ale do #!$%@?, jak można mówić że to dwie takie same partie? Nie idziecie na wybory, oddajcie resztę kraju pisowi. Wtedy na pewno będzie super.
No tutaj to ostro poleciałeś. Kukiz nie zyskał absolutnie niczegonna tym dealu z PiSem, a nadal z nimi trwa i głosuje jak oni. Nie mówiąc już o tym część jego postulatów jest niemożliwa do zrealizowania przez konstytucję.
No i jak popatrzysz na jego postulaty (np. JOWy), to część
@robertx: bez urazy, ale to rownie dobrze moznaby malpie dac zakreslic krzyzyk. Wlasnie dlatego nie wierze w demokracje w Polsce i nie glosuje od lat, bo co przyjdzie jakis nowy zbawiciel to miliony ludzi sa w stanie na takiego postawic. Leppery, Kukizy, setki projetkow tych samych mord
@robertx: ziomuś, też przerabiałem głosowanie na różne opcje i mam już dosyć, ale nie rezygnuj, jak i ja nie rezygnuję! Idź na wybory!!! :)
Jeszcze mu liścia wygarnij, ogól się na łyso i załóż czarną koszulę ( ͡° ͜ʖ ͡°)