Wpis z mikrobloga

CLA220 2020 w Mercedes Leasing
- AC + OC: 6000,- (najlepsze co znalezione, po dobrych znajomościach, 24 lvl)
- przegląd samochodu w ASO: 3600,- (filtry, oleje)
- dodatkowo skończyły się właśnie klocki + trzeba nowe opony na zimę.

10 tysięcy raz do roku w lato. To tylko taka adnotacja do tych, co mówią „w leasing to każdy może”. Może, ale niestety nie ma nic za darmo.

#motoryzacja #samochody #leasing #bekazpodludzi #zalesie #chwalesie
30062018 - CLA220 2020 w Mercedes Leasing 
- AC + OC: 6000,- (najlepsze co znalezione...

źródło: comment_1659536259T2BZushY2jEbAO2NJK0xEB.jpg

Pobierz
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piwakk: Obecnie nawet Mercedes nie jest marką premium. Na takie miano zasługują chyba tylko Lexus i Maserati. Porsche/Ferrari itp to półka sportowe/luksusowe.
  • Odpowiedz
Skoro Audi to premium, to premium też jest Alfa ¯_(ツ)_/¯

@s---k: Ale odklejeniec z ciebie xD o człowieku :D Ubóstwiasz te alfe, że aż niedobrze się robi.
  • Odpowiedz
@s---k: z autami „premium” jest jeszcze taki problem ze „premium” to jest tylko CENA i koszt utrzymania

Bo wsiadajac 20 lat temu do takiego BMW czy Mercedesa, a za chwile do jakiegos Opla//Toyoty/Forda czy cos takiego to widac bylo ze to inny swiat.
Zreszta nawet teraz po 20/25 latach jak nie jest jakis zapyzialy gruz to nie widac sladu zuzycia i wnetrza sa w dobrym stanie. Dalej swietnie sie prowadza
  • Odpowiedz
@s---k: Wrzuciłem. Przyszedłem przejrzeć wątek. Ale aż boli, jak widzi się takie wysrywy. Ale to nie jest mój światopogląd. Audi masz zaliczane do marek premium, alfę nie. A ty szerzysz takie bzdury, że aż szkoda nie reagować.
  • Odpowiedz
@30062018: a ja jeżdżę Dacią Duster i byłem w Reichu. Myślałem że Niemcy jeżdżą mercedesami a tymczasem jeszcze bardziej mają w dupie kto czym jeździ i samochodów "nie premium" widać masę.

Używaj to co lubisz i na co cię stać. Nie patrz na innych
  • Odpowiedz
Mówisz że Audi to marka premium, a w grupie VW (z której pochodzi Audi) to jest też tania Skoda. Nie wiedziałeś o tym?

@s---k: Czyli Bentley też nie premium. Tak jak Lamborghini czy Porsche.
A Bugatti to takie pół premium? Wcześniej nie było ale VAG sprzedał część udziałów więc trochę już premium
  • Odpowiedz
@s---k: Bo pleciesz farmazony, że AR to marka premium. Dlatego dyskutuję.

Tyle, że to Merc, więc nadal marka sygnowana jako premium :) Pomimo tego, że ten konkretny model nie wyróżnia się czymś szczególnym.

Bo założenia te marki są samochodami premium. A to czy to oferują to już inna marka. Ale to nie zmienia faktu, że to są realnie marki premium. Nie potrzebuję sobie robić żadnych rundek, sprzedawałem samochody poleasingowe, najeździłem
  • Odpowiedz
@30062018: Taka bajka, że wymaga :)

Kto ci sprawdzi to czy zrobiłeś w aso czy nie w aso? Nikt. No chyba, że oddajesz na koniec to wtedy jest problem. Ale jak nie oddajesz, to robisz tam gdzie chcesz. Możesz też wcale nie robić.
  • Odpowiedz
Ten typ co się tak pieni to chyba zapomniał że merc jest właścicielem smarta xD mniej prestiżowe są chyba tylko te obudowane blacha skutery na b1 xD
  • Odpowiedz