CLA220 2020 w Mercedes Leasing - AC + OC: 6000,- (najlepsze co znalezione, po dobrych znajomościach, 24 lvl) - przegląd samochodu w ASO: 3600,- (filtry, oleje) - dodatkowo skończyły się właśnie klocki + trzeba nowe opony na zimę.
10 tysięcy raz do roku w lato. To tylko taka adnotacja do tych, co mówią „w leasing to każdy może”. Może, ale niestety nie ma nic za darmo.
@piwakk: Obecnie nawet Mercedes nie jest marką premium. Na takie miano zasługują chyba tylko Lexus i Maserati. Porsche/Ferrari itp to półka sportowe/luksusowe.
@s---k: z autami „premium” jest jeszcze taki problem ze „premium” to jest tylko CENA i koszt utrzymania
Bo wsiadajac 20 lat temu do takiego BMW czy Mercedesa, a za chwile do jakiegos Opla//Toyoty/Forda czy cos takiego to widac bylo ze to inny swiat. Zreszta nawet teraz po 20/25 latach jak nie jest jakis zapyzialy gruz to nie widac sladu zuzycia i wnetrza sa w dobrym stanie. Dalej swietnie sie prowadza
@s---k: Wrzuciłem. Przyszedłem przejrzeć wątek. Ale aż boli, jak widzi się takie wysrywy. Ale to nie jest mój światopogląd. Audi masz zaliczane do marek premium, alfę nie. A ty szerzysz takie bzdury, że aż szkoda nie reagować.
@30062018: a ja jeżdżę Dacią Duster i byłem w Reichu. Myślałem że Niemcy jeżdżą mercedesami a tymczasem jeszcze bardziej mają w dupie kto czym jeździ i samochodów "nie premium" widać masę.
Używaj to co lubisz i na co cię stać. Nie patrz na innych
Mówisz że Audi to marka premium, a w grupie VW (z której pochodzi Audi) to jest też tania Skoda. Nie wiedziałeś o tym?
@s---k: Czyli Bentley też nie premium. Tak jak Lamborghini czy Porsche. A Bugatti to takie pół premium? Wcześniej nie było ale VAG sprzedał część udziałów więc trochę już premium
@s---k: Bo pleciesz farmazony, że AR to marka premium. Dlatego dyskutuję.
Tyle, że to Merc, więc nadal marka sygnowana jako premium :) Pomimo tego, że ten konkretny model nie wyróżnia się czymś szczególnym.
Bo założenia te marki są samochodami premium. A to czy to oferują to już inna marka. Ale to nie zmienia faktu, że to są realnie marki premium. Nie potrzebuję sobie robić żadnych rundek, sprzedawałem samochody poleasingowe, najeździłem
Kto ci sprawdzi to czy zrobiłeś w aso czy nie w aso? Nikt. No chyba, że oddajesz na koniec to wtedy jest problem. Ale jak nie oddajesz, to robisz tam gdzie chcesz. Możesz też wcale nie robić.
- AC + OC: 6000,- (najlepsze co znalezione, po dobrych znajomościach, 24 lvl)
- przegląd samochodu w ASO: 3600,- (filtry, oleje)
- dodatkowo skończyły się właśnie klocki + trzeba nowe opony na zimę.
10 tysięcy raz do roku w lato. To tylko taka adnotacja do tych, co mówią „w leasing to każdy może”. Może, ale niestety nie ma nic za darmo.
#motoryzacja #samochody #leasing #bekazpodludzi #zalesie #chwalesie
Takie naciąganie jest legalne? xD
@s---k: Ale odklejeniec z ciebie xD o człowieku :D Ubóstwiasz te alfe, że aż niedobrze się robi.
Komentarz usunięty przez autora
Bo wsiadajac 20 lat temu do takiego BMW czy Mercedesa, a za chwile do jakiegos Opla//Toyoty/Forda czy cos takiego to widac bylo ze to inny swiat.
Zreszta nawet teraz po 20/25 latach jak nie jest jakis zapyzialy gruz to nie widac sladu zuzycia i wnetrza sa w dobrym stanie. Dalej swietnie sie prowadza
Używaj to co lubisz i na co cię stać. Nie patrz na innych
@s---k: Czyli Bentley też nie premium. Tak jak Lamborghini czy Porsche.
A Bugatti to takie pół premium? Wcześniej nie było ale VAG sprzedał część udziałów więc trochę już premium
Tyle, że to Merc, więc nadal marka sygnowana jako premium :) Pomimo tego, że ten konkretny model nie wyróżnia się czymś szczególnym.
Bo założenia te marki są samochodami premium. A to czy to oferują to już inna marka. Ale to nie zmienia faktu, że to są realnie marki premium. Nie potrzebuję sobie robić żadnych rundek, sprzedawałem samochody poleasingowe, najeździłem
Kto ci sprawdzi to czy zrobiłeś w aso czy nie w aso? Nikt. No chyba, że oddajesz na koniec to wtedy jest problem. Ale jak nie oddajesz, to robisz tam gdzie chcesz. Możesz też wcale nie robić.