Wpis z mikrobloga

• 1140
W #pracbaza z której i tak miałem odejść likwidują moj dział, 7 miesięcy odprawy +3 miesiące wypowiedzenia bez świadczenia pracy
Czuje dobrze człowiek
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@HlHl: połowe tego czasu bym przeznaczył na czas wolny/podróże itp. a drugą na prace u kolejnego pracodawcy żeby mieć 2 pensje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@spunky: Urlop wykorzystuje ostatni miesiąc przed wypowiedzeniem wiec dochodzi mi dodatkowy miesiąc wolnego, ale z dobrych informacji jestem uprawniony jeszcze do premii rocznej (13 pensji) :)
  • Odpowiedz
  • 2
@HlHl u mnie kilka lat temu były 3 miesiące bez świadczenia pracy. Nową pracę znalazłem jakoś po 1.5 miesiąca, z czego miesiąc nawet nie szukałem tylko się urlopowałem. Na koniec dostałem jeszcze sporo za niewybrany urlop. Żyć nie umierać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
czyli mógłbyś miec teraz 10miesięvy czasu dla siebie, żadnego bata nad sobą, żadnego pana, pełna wolność, wyobrażacie sobie te możliwości?

@grand_khavatari: Ja widzę piękną opcję na instant wzrost wartości netto o prawie roczne dochody.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@HlHl: ja głupi byłem i podpisywałem za porozumieniem stron jak miałem 20 lat, a dwa razy mi likwidowali stanowisko xd
  • Odpowiedz