Aktywne Wpisy
krystse +961
Mamy nowego prezydenta w #krakow więc sprawdźmy czy dotrzyma obietnic. Za 5 lat przed kolejnymi wyborami zawołam wszystkich plusujących ten wpis z podsumowaniem czy Aleksander Miszalski spełnił chociaż połowę obietnic.
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
;)
"Męczarnia do oglądania"
Tak
@ScarySlender: słuchanie metalu w wieku 35 lat, przecież z tego po liceum sie wyrasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BardGT: Wiekszosc mlodych pewnie zaczyna czesciej od Blood on ice niz Under the sign, ale wazne ze sluchaja :) Dimmu nigdy w sumie nie bylo takim true podziemnym i nie przeszlo tak drastycznej transformacji jak np Ulver. Zatem hejt był raczej za „klawikord” :-) w sumie moze szkoda, szczegolnie ze od 2008 jest polski akcent u nich :)