Aktywne Wpisy

23567435375 +182

czehuziom +5
#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

UX/UI to spoko ścieżka do przebranżowienia się dla.. ekhem ekhem 29 latka, który nie ma nic wspólnego z IT ale ma sporo chęci, czasu i gdzieś tam motyw grafiki (programy lub rysunek ręczny) się przewijał? Faktycznie to takie przyszłościowe? Łatwe/trudne? Bo praca WYDAJE SIĘ ciekawa (przynajmniej na podstawie tego co czytam i oglądam na YT).
Zauważyłem, że sporo znajomych koleżanek po różnych filologiach/zarządzaniach/ekonomii zaczęły być nagle UI/UX Designer :)
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e9733efc29d98cefd59004
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
źródło: comment_1659470951JW4SuJyFej0ATU7h3VtEhy.jpg
Pobierz@DivusClaudius: jakie stawki spadł jak rok do roku rośnie w górę zgodnie z raportami xD
Dodatkowo jest to jeden z tych zawodów który wymaga często
@Kien: to jest tak naprawde absolutana podstawa, bez tego nie ma sily nawet jesli spedzisz pol zycia na nauce
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Oskariat: no tak, w tym zawodzie obowiązkowo, ale niekoniecznie dla każdego w branży IT to jest must. Wiadomo że lepiej się pracuje z takimi ludźmi, i niezależnie od zawodu na stanowisku lead/manager trzeba, ale np od programistów jak koordynuję prace, to wolę żeby miał super skille i pomysły na rozwiązania techniczne, niż dobre umiejętności miękkie, bo i tak się z nim dogadam :D
@AnonimoweMirkoWyznania: nie znam się dobrze na neurotyzmie więc nie dam Ci odpowiedzi, ale mogę Ci opowiedzieć kilka rzeczy które mogą być istotne z Twojego punktu widzenia. Ja mam dość niski wskaźnik neurotyzmu, w SPI-5 wyszedł mi niższy niż 92% społeczeństwa, i wydaje mi się że mi to pomaga bardzo w pracy.
Czasem bywa tak że trzeba być stanowczym i