@Radiativ: manicure kombinowany i nie ma problemu, maluje się go pod skórki. Na głowę bym dostała jakbym miała co tydzień godzinę siedzieć u kosmetyczki XD
nadal, co 2 tyg i tak musisz je zrobic bo jak nie to znow wyglada to jak gowno i o to chodzi ¯\(ツ)/¯
@Radiativ: nadal nie ¯\_(ツ)_/¯ proszę, oto mój obrzydliwy, dziesięciodniowy odrost. Chodzę co 3-4 tygodnie i nigdy nie miałam nawet połowy takiego jak ty pokazałeś
@MajsterZeStoczni jak sobie panny robią i się z tym dobrze czują to w czym problem? XD ja tam wole jak kobieta o siebie dba, tymbardziej, że w tych czasach hybrydy sobie na luzie moga w domu robić
@pianinka: Ale wiesz ze tam się nic nie dokleja? No chyba, że jakiś paznokieć się połamie, ale w wielkim uproszczeniu standardowo nakłada się lakier na paznokieć, który jest utwardzany UV
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
#dziendobry #heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #takaprawda
źródło: comment_165924319376IbhXKBWJPsg7QN36qz0t.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Radiativ: chyba na miesiąc xD
@Limonene: jak robisz paznokcie co miesiąc to przez ponad polowe tego czasu chodzisz z ochydnym odrostem. To już lepiej w ogóle nie robić…
źródło: comment_1659253984QE2i0MvBroH8kuKwnk9eY7.jpg
Pobierz@Limonene: nadal, co 2 tyg i tak musisz je zrobic bo jak nie to znow wyglada to jak gowno i o to chodzi ¯_(ツ)_/¯
@Radiativ: nadal nie ¯\_(ツ)_/¯ proszę, oto mój obrzydliwy, dziesięciodniowy odrost. Chodzę co 3-4 tygodnie i nigdy nie miałam nawet połowy takiego jak ty pokazałeś
źródło: comment_1659255158bG5sDC1KjHaNc0wQmSHRAu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora