Aktywne Wpisy

deepblue_ +707
Mój dziadek za 80 tysięcy złotych kupił nową Toyotę Yaris z salonu, tylko po to, by nią nie jeździć "bo mu porysują". I nadal jeździ swoim starym gratem, a yariska stoi w garażu nie ruszona od zakupu.
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody

Tywin_Lannister +212
Rzygać mi się chce przez te dwa nagrania. Natknąłem się na obydwa w krótkim odstępie czasu podczas przeglądania wykopu.
Na pierwszym nagraniu dwie młode Ukrainki, zapytane przez jakiegoś polskiego cucka-białorycerza, mówią, że nie rozumieją, dlaczego poza Ukrainkami i ukraińskimi dziećmi, do Polski uciekli też ukraińscy mężczyźni. Zadają sobie pytanie, dlaczego uciekli oni przed wojną zamiast zostać na Ukrainie i walczyć.
Na drugim nagraniu widzimy zapis z GoPro ukraińskiego żołnierza, który został i
Na pierwszym nagraniu dwie młode Ukrainki, zapytane przez jakiegoś polskiego cucka-białorycerza, mówią, że nie rozumieją, dlaczego poza Ukrainkami i ukraińskimi dziećmi, do Polski uciekli też ukraińscy mężczyźni. Zadają sobie pytanie, dlaczego uciekli oni przed wojną zamiast zostać na Ukrainie i walczyć.
Na drugim nagraniu widzimy zapis z GoPro ukraińskiego żołnierza, który został i

Przypominam również, że gdybyście znaleźli uczciwą pracę, to nie potrzebowalibyście pożyczki, żeby wyprowadzić się od mamusi i kupić dobro podstawowe jakim jest mieszkanie.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Miałeś na myśli nieuczciwą?
W przeciwnym razie daj jakiś przykład uczciwej pracy, z której można odłożyć tak bo choć z pół miliona w jakimś sensownej czasie, powiedzmy 3-5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co z resztą, gdzie mają mieszkać?