#wislakrakow ktoś mi może wyjaśnić co tam u was się dzieje? Czy Nowak będzie przejmować udziały w klubie? Trochę dziwne, ze akcjonariusz mniejszościowy zostaje prezesem…
@Derringer: No tak, tylko pytam dlaczego akurat on został prezesem, a nie ktoś z właścicieli. Taka osoba jak Nowak jak zostaje prezesem, trochę mi to pachnie przejęciem klubu.
@miki4ever Nawet jeśli to gorzej nie będzie xd. Z jednej strony nie mamy co liczyć na zagranicznego inwestora (chociaż od czasów późnego Cupiała marzy mi się powrót Kity do Polski) a z drugiej to tak naprawdę żeby wyprowadzić ten klub na prosta wcale nie trzeba topić w nim wielkich pieniędzy. Jeden właściciel z głową na karku działałby lepiej niż ta banda debili
@miki4ever: Układ o wiele zdrowszy bo poza byciem udziałowcem nowy prezes jest też jednym z większych sponsorów. A jeśli się potwierdzą plotki to już w ogóle.
@miki4ever kibic Legii interesujący się składem personalnym zarządu Wisły i kręcący z tego lekka bekę? Przypominam że wy macie Mioduskiego i pisowską szmate Mariusza Chłopika w strukturach(✌゚∀゚)☞
@HaczuPikczu Oni jeszcze nie wiedzą, że są na kursie który my obraliśmy za czasów późnego Cupiała ( ͡º͜ʖ͡º) Pozostaje życzyć powodzenia i nie zbaczania z tej drogi xd
@Derringer bez przesady, aż tak nisko nie upadną. Ale trzeba przyznać że z perspektywy kibica, który nie pała sympatią do Legii, to Mioduski jest dla mnie prezesem idealnym xd
@HaczuPikczu: Mioduskiego juz praktycznie nie ma, jest tylko wlascicielem.
Interesuje sie, bo to ciekawy temat. Nowak to jak dla mnie kandydat na wlasciciela i prezesa, taki Cupial 2.0, dlatego nie za bardzo rozumiem ta zmiane.
Z boku siedzi Wojtek Kwiecień który pożyczył Wiśle więcej pieniędzy niż wylozyl każdy z „ratowników” czy aktualnie jedenastu współwłaścicieli i jedyne co ma to mgliste obietnice zwrotu kasy ( ͡°͜ʖ͡°)
@miki4ever: Stary w 2007 Telefonika była warta ze 2 mld zł Nowak to nie jest drugi Kulczyk czy Solowow - kasę ma ale nie na tyle żeby wyjąc z kieszeni 50-100 mln
Nie wystarczy na rewolucyjna transformację, tylko na trwanie w tej aktualnej bylejakości. Najbardziej zasłużony i utytułowany polski klub tylko na szybki marsz w górę zasługuje.
Pozostaje życzyć powodzenia i nie zbaczania z tej drogi xd
Kilka lat dominacji, lata przeciętności i tragedia. Kto wie, kto wie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Interesuje sie, bo to ciekawy temat. Nowak to jak dla mnie kandydat na wlasciciela i prezesa, taki Cupial 2.0, dlatego nie za bardzo rozumiem ta zmiane.