Wpis z mikrobloga

@buntowniczaczupakabra: Masz porównanie, aplikowanie pianki nie jest uciążliwe? Ja już po 30 minutach po aplikacji płynu poprawiam włoski i można wychodzić. Pianka nie zostawia efektu "tłustych włosów"?

@feegloo: Kojarzę kolegę, już raz mi tutaj pomógł :) Zdaje się Ty rozpuszczasz piankę przed aplikacją?
  • Odpowiedz
@nickczemnick: faktycznie kiedyś rozpuszczałem piankę, bo dawało to najlepszy efekt kosmetyczny - taki płyn nałożony na skórę wysycha momentalnie, nie marnuje się na włosach i nie sprawia że są tłuste

Potem przerzuciłem się na minoxidil 7% w Trichosolu i nakładany strzykawką też nie jest tłusty, a piankę nakładam normalnie tylko na brodę.
  • Odpowiedz
@feegloo: tylko jak cos to on sie nie nadaje na brode - probowalem go uzyc i trichosol ma tak intensywny zapach, ze nawet od malej ilosci 0,25-0,5ml lzawia mi oczy xd
  • Odpowiedz
@eehhh: to prawda, też użyłem Trichosol na brodę i pożałowałem - nie wolno dotykać też okolic oczu bo podrażnia, dlatego że Trichosol to mieszanka roślinno-ziołowa i nadaje się tylko na skórę głowy
  • Odpowiedz
@nickczemnick regaine kupuj tylko na oficjalnym ich koncie na amazon, sprawdzone i wiesz że nie podróby. Dużo lepsze niż wcierki w płynie, nie podrażnia skóry i widzę że lepiej działa chociaż płynne też na mnie działają
  • Odpowiedz