Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Jak chcesz isc w BE to polecam niszowe jezyki jak Ruby czy Elixir. W pythonie, javie czy jsie masz 1000 osob na jedno juniorskie miejsce. W Ruby firmy sie zabijaja o juniorow, 3 miesiace nauki i mozesz zaczac szukac pracy
Im szybciej znajdzie sie pierwsza prace tym lepiej, potem jezyk zawsze mozna zmienic
Python: 361 ofert
Ruby: 39 ofert
Pomoglem znalezc prace 8 juniorom w ostatnim roku, kazdy znalazl prace w mniej niz 2 miesiace.
Rynek jest o tyle specyficzny ze nie dostali zadnej oferty z polskiej firmy, wiekszosc to Linkedin czy mailowo przez Reed czy AngelList.
Mimo wiekszej ilosci ofert w Pythonie to z mojego doswiaczenia jest w nim o wiele
Komentarz usunięty przez autora
- podstawy Webdevu
- podstawy Postgresa
- podstawy Gita
- podstawy Ruby
-
Studia - polowa miala, polowa nie, Ja samemu nie mam i nie robi mi to zbytnio, na poczatku z Railsami nie trzeba miec doswiadczenia z algorytami, a struktur danych ucze na 1 lekcji
Przewaznie na kursie budujemy razem konkretny projekt, buduje go razem z ludzmi z kursu by tez