Aktywne Wpisy

Ytarka +346

mickpl +637
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
źródło: boomer
Pobierz

źródło: comment_1658990417MOMcm1NX1zguyjsBIbdbqS.jpg
PobierzOtóż czcionkę można zmienić również na iPhone
Wyskakuje powiadomienie przy niskim poziomie baterii
Co do braku Siri po polsku - a po co? IPhone dla Polaka robaka? Zlewają wszyscy bo to nie jest największy rynek, w większości urządzeń nie ma opcji głosowej w polskim
Każde inne innowacyjne g---o nie patrzy i długo nie będzie patrzeć na wsparcie języka polskiego w mowie
Komentarz usunięty przez autora
A i co
@Franek25: nie no ta opcja już jest od jakiegoś czasu
źródło: comment_1658991567etdWMlnSOyfLTe5HXdYdY4.jpg
PobierzPróbowałem zgrać jej zdjęcia ze starego telefonu. Nie da się tego zrobić w normalny sposób kablem z komputera. Trzeba się bawić w iTunes czyli instalowac dodatkowego śmiecia.
Jak juz się przegra zdjęcia przez iTunes to uwaga uwaga NIE DA SIĘ ICH SKASOWAĆ W TELEFONIE. Po prostu usuwanie jest zablokowane xdddd trzeba przez
Kupiłem 11 i po tygodniu oddałem go żonie bo nie mogłem ogarnąć jak taki mały telefon jest tak bardzo niewygodny.
Swoją patelnię mi 10t obsługuje jedną dłonią bez problemu, a 6" iPhona po prostu się nie da.
Wstecz od lewej krawędzi, tu anuluj na górze ekranu, tam wstecz na górze ekranu po