Aktywne Wpisy

adrninistrator +193
#smierc #zgon #dziadziustrumenka #ozzyosbourne #muzyka
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
źródło: Ozzy-Osbourne-Save-The-Chimps-1536x864
PobierzŁączysz się w modlitwie?
- 🙏 53.2% (419)
- 🤮 46.8% (369)

SzukamNlcku +277
Kurde życie jest piękne, wracam z pracy, syn u dziadków, żona w pracy, poszedłem na trening, później rower i basen a teraz siedzę sobie, słucham muzyki, jem pizzę i piję zimną perełkę. Takie trochę #chwalesie
źródło: 1000006513
Pobierz

Bloomberg wrzucił ciekawy artykuł o GTA VI.
TLDR:
1. Premiera między kwietniem 2023, a marcem 2024. Ale raczej bliżej marca.
2. Kobieta bohaterką GTA VI, i będzie Vice City.
3. R*, jako firma przeszła transformację, stała się bardziej "progresywna". Dlatego GTA VI będzie bardzo inne niż V. Wychodzi na to, że bardziej grzeczne. Ktoś by mógł powiedzieć - "lewackie".
#xbox #playstaion #pcmasterrace
#gta
@PieceOfShit W gta akurat ja lubię się wczuwać więc trudno mi by było grać babom.
"Wychodzi na to, że bardziej grzeczne. Ktoś by mógł powiedzieć - "lewackie"." niestety też się tego obawiam... spójrzcie co zrobili w GTA Definitive Edition, widać to szczególnie w Vice City w misjach z Haitańczykami.
Kontrowersja zbudowała tą grę. Obawiam się, że VI może być ciulowa pod tym względem.