Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@LadyRaspberry: jak oglądałem 3 sezon to najpierw też tak stwierdziłem, nawet się spodziewałem jakiejś choroby, a o operacjach dopiero potem gdzieś przeczytałem.
Anyway nie da się zaprzeczyć, że w trzecim sezonie, a szczególnie w pierwszych odcinkach wygląda po prostu ch**owo,
  • Odpowiedz
@LadyRaspberry: jak oglądałem 3 sezon to najpierw też tak stwierdziłem, nawet się spodziewałem jakiejś choroby, a o operacjach dopiero potem gdzieś przeczytałem.

@krizis: tylko w tym sezonie prawie emocji na twarzy nie oddaje, zupełnie jakby coś było wstrzyknięte (no ale moze są i inne powody)
  • Odpowiedz
@marcooo80: Jeżeli na obrazku który wkleił @FrasierCrane serio nie widzisz różnicy to nie wiem czy jest sens dalej o tym dysputować. Też piszę bez hejtu. Pomiędzy tymi dwoma zdjęciami są z 2 lata różnicy? A dziewczyna wygląda jakby sie postarzała o 10 lat. Przynajmniej według mojej oceny.
  • Odpowiedz
@SC10n: no przeciez napisalem ze widze - schudla i pomalowala wlosy na brzydki blond. Wy natomiast opisujecie jakby zrobila sobie 50 operacji plastycznych, czego ja nie widze (oswieccie mnie prosze)
  • Odpowiedz