Nagranie z niedzieli nad jeziorem w miejscowości Charzykowy, typ ma 46 lat, a zachowuje się jak nabuzowany nastolatek, który ma burdel w głowie i cały świat jest jego wrogiem. Jak do tego doszło nie wiem, ale się domyślam xD Na końcu na szczęście policja wykonała swoje zadanie.
@Hfpx: widać, że #!$%@? wiesz o tym. Mówię Ci, że to nie są żadne miejscowe gangusy tylko.prxyjevhaly cwaniaki na wakacje i myśleli, że zrobią rozróbę i uda im się dorobić an wyjeździe. Ale #!$%@? tam wiesz lepiej więc powodzenia :)
@MXkeys: - gość mówiący o zapłaceniu 2k nie jest od wyciągania haraczu tylko zwyczajnie wie, jakiego ma kumpla i ma to w dupie co tamten robi i co z nim później zrobią. Może sam ma zawiasy i nie będzie sobie srał w papiery, bo kumplowi się coś odkleiło. To jest taka odpowiedź na "zrób coś" i tekst jest skierowany do chudego w białych spodniach, który wcześniej rozmawia z barmankami.
- dziewczyny mają szczęście, że nie dostały lekcji życia - dla karków, zwłaszcza takich na soku, nie ma konwenansów i jak wjedzie roid rage to lepa idzie niezależnie od płci.
- reszta towarzystwa się nie wtrąca z dwóch powodów - nie ich interes i nie będą ryzykować zdrowia. Dodatkowo gość sobie nabija bonusowe punkty kolejnymi wybrykami, więc po co mu przeszkadzać, kiedy sam sobie pracuje na wyższy
@MXkeys: najlepsze te laski, one serio sa skazone mysla, ze jak podejda do naćpanego/pijanego chlopa to im sie nie oberwie BO KOBIET SIE NIE BIJE? Tepe księżniczki xD
@MXkeys: Żarty żartami, ale ta laska co chciala go uspokoić to chyba ma IQ tych wyrzucanych krzesel. Jeden strzał na dziaslo mógłby połamać jej szczękę i wątpię że dla pracodawcy byłaby coś jeszcze warta. Inna kwestią, że jeżeli to próba wymuszenia haraczu, to mam nadzieję że Policja stanie na wysokości zadania, zdusi tego typu zachowania w zarodku i nie wrócimy w tym temacie do lat 90.
@MXkeys: Ej, wychodki, czemu nie skamlecie, że milicja rzuca obywatelem?
idealny przykład niewolnika w robocie, chroni dobytek swojego szefa, ryzykując swoje zdrowie ( ͡°͜ʖ͡( ͡°͜ʖ͡°)°)
@Tenczlowiektutaj: @szynszyla2018: @pablosik: Ja wiem, że dla takich jak wy to abstrakcja, ale może to jakiś rodzinny biznes i zwyczajnie broni swojego dobytku, no ale lepiej
@Papieszpolak6996: Chociaż od barmana czy obsługi wziąć gaz i mu strzelić po mordzie? Moment i jest usadzony, nie wyobraziłem sytuacji bo sam miałem taka, a ty idz domów frytki z keczupem bo jesteś na wakacjach. Polaku robaku
#bekazpodludzi #narkotykizawszespoko #gymcel #patologia #policja
Komentarz usunięty przez autora
- gość mówiący o zapłaceniu 2k nie jest od wyciągania haraczu tylko zwyczajnie wie, jakiego ma kumpla i ma to w dupie co tamten robi i co z nim później zrobią. Może sam ma zawiasy i nie będzie sobie srał w papiery, bo kumplowi się coś odkleiło. To jest taka odpowiedź na "zrób coś" i tekst jest skierowany do chudego w białych spodniach, który wcześniej rozmawia z barmankami.
- dziewczyny mają szczęście, że nie dostały lekcji życia - dla karków, zwłaszcza takich na soku, nie ma konwenansów i jak wjedzie roid rage to lepa idzie niezależnie od płci.
- reszta towarzystwa się nie wtrąca z dwóch powodów - nie ich interes i nie będą ryzykować zdrowia. Dodatkowo gość sobie nabija bonusowe punkty kolejnymi wybrykami, więc po co mu przeszkadzać, kiedy sam sobie pracuje na wyższy
@JuneJohn: w filmie pitbull ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tenczlowiektutaj: @szynszyla2018: @pablosik: Ja wiem, że dla takich jak wy to abstrakcja, ale może to jakiś rodzinny biznes i zwyczajnie broni swojego dobytku, no ale lepiej