Nagranie z niedzieli nad jeziorem w miejscowości Charzykowy, typ ma 46 lat, a zachowuje się jak nabuzowany nastolatek, który ma burdel w głowie i cały świat jest jego wrogiem. Jak do tego doszło nie wiem, ale się domyślam xD Na końcu na szczęście policja wykonała swoje zadanie.
@To_ja_moze_pozamiatam: racja, racja. Nie uważam tej sytuacji za pewnika mafijnego ściągania haraczu, tylko wygląda to podobnie. A dziwi mnie bierna postawa znajomych, ale może w takich kręgach tak jest.
@MXkeys: najgłupsze te baby, które tam poszły. Mówcie co chcecie, trzeba być debilem, żeby myśleć, że w obliczu agresywnego kogokolwiek działa karta "nietykalność bo jestem kobietą". Gówno działa. Ta babeczka ma farta, że jej nie zabił jakąś donicą
@To_ja_moze_pozamiatam: dokładnie. I bez sensu dorabiają do tego jakieś historię. Typek myślał, że może mu dadzą dwa tysiące to sobie przyrobi na wakacje i tyle. Przykozaczył na ściemie
@MXkeys: gość w najlepsze rzuca stolikami, a jakaś malutka zapewne kobieta się drze (~0:16) "jeszcze trochę i zobaczysz" xD uwielbiam takie groźby - nie dość, że nie mają żadnej realnej szansy na spełnienie to to "jeszcze trochę", przyzwalające na jeszcze odrobinę małpiego zachowania xD
strzelam ślepo - matka, która kompletnie nie umie wychować dziecka i od kilku lat tylko rzuca groźbami bez pokrycia
@Hfpx: ale to się nie robi w środku dnia przy wszystkich ludziach z świadomością, że ktoś nagrywa. Plus to co on zrobił to był odjeb pijanego albo naćpanego typa, a nie realne zastraszanie pod wymuszenie. Pierodlisz farmazony i tyle ziom. Nad morzem opłatę za prowadzenie lokalu pobierają inni ludzie i to sporo przed sezonem i po, a nie w trakcie
@MXkeys: Ale karyńska, jeszcze młodego chciały namówić żeby poszedł się bić z 3x większym #!$%@? wjeżdżając mu na poczucie męskości, i to w obronie krzesełek XD kiedy same tylko dra #!$%@?ę.
#bekazpodludzi #narkotykizawszespoko #gymcel #patologia #policja
bo tak właśnie "charakterność" wytatuowanych karków właśnie wygląda, pierwsi do #!$%@? o honorze, ostatni żeby posądzać że posiadają
Komentarz usunięty przez autora
strzelam ślepo - matka, która kompletnie nie umie wychować dziecka i od kilku lat tylko rzuca groźbami bez pokrycia
Komentarz usunięty przez moderatora