Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +1009

Czarny_Wilk +143
#kiszak
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.
Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.
Rzetelna i wartościowa opinia o grze czy recenzja zakładają osadzenie w kontekście, merytoryczne przygotowanie i brak tendencyjności. Kiszak w swoim materiale nie spełnia żadnego z tych założeń.

Komentarz usunięty przez autora
O piramidzie Masłowa słyszał? To wszystko co Ty wymieniłeś opie szanowny to są dodatki, suplementy pełnego i szczęśliwego życia. Sport, seriale, gierki to jest fajne jako uzupełnienie i dopełnienie spełnionych potrzeb przynależności itd. Nie da się z tego uczynić sensu życia, wiem bo próbowałem. Miewałem takie
@LatajacyJeczmien: zajebiście tępe stwierdzenie xD. To tak samo prymitywne jak sranie, jedzenie i spanie. Chyba nie powiesz mi, że srasz w 2022 roku PRYMITYWIE?! xD
Tak jesteśmy skonstruowani, że samotni NIE MAMY PRAWA być szczęśliwi. Nie oszukamy tego, nie zmienimy tego w jedno pokolenie. Można się OSZUKIWAĆ na setki sposobów, racjonalizować samotność i
@LatajacyJeczmien: A co byś zrobił gdyby nic, absolutnie nic, nie sprawiałoby ci frajdy? Poczytaj o piramidzie Masłowa.
@LatajacyJeczmien: najpierw to trzeba bez rodziców mieszkać, bo będą podsłuchiwać.
czego nie rozumiesz deklu?
@LatajacyJeczmien: bo natury nie oszukasz, zwłaszcza jak nigdy z żadną nie byłeś