Wpis z mikrobloga

@JanuszKarierowicz W sumie trudno sobie wyobrazić jakie emocje musiała przeżywać. Ale dlatego uważam, że sport zawodowy to debilizm. #!$%@? całe życie, poświęcasz wszystko, raz w życiu jedziesz na olimpiadę i nie wiem - rozchorujesz się, złamiesz nogę, trafisz na konia debila i #!$%@?. Całe życie #!$%@?. I po co? Żeby spróbować pokazać że najlepiej na świecie skaczesz koniem przez jakieś belki? Nie no, w #!$%@? warto było całe życie na to poświęcić.
Btw to kompletny debilizm z tym losowaniem koni, to jakby kierowcy f1 losowali bolidy xD

@eugeniusz_geniusz: akurat to nie byłby taki zły pomysł, bo przynajmniej mistrz byłby realnie za skille, a nie za samochód.

Tutaj tragedią jest to, że to nie jest 30 losowań w ciągu roku, tylko jedno, a igrzyska są raz na 4 lata. Czyli niesprawiedliwość skrajna.

A to co napisałeś? Hmm, sądzę, że byłoby dużo lepsze niż obecna
sa inne serie gdzie bolidy som ruwne, ale jakos malo chetnie ogladane ¯(ツ)

@janusz_umyslowy: Ich również nie oglądam. Choć gdybym już coś miał, to na pewno nie f1 ;) Wiem wiem, że się narażam, bo tutaj jest spora grupa fanów.

Spokojnie. Ja lubię skoki narciarskie, patologia dużo większa w kwestii sprzętu ;) Ot sobie gdybam.