Wykop.pl Wykop.pl
  • Główna
  • Wykopalisko284
  • Mikroblog
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Wykop.pl
  • Ciekawostki

Ciekawostki
  • Informacje

Informacje
  • Rozrywka

Rozrywka
  • Sport

Sport
  • Motoryzacja

Motoryzacja
  • Technologia

Technologia
  • Ukraina

Ukraina
  • Gospodarka

Gospodarka
  • Podróże

Podróże

Dostosuj Wykop do siebie

Wybierz treści, które Cię interesują
i zapisz jako Własną kategorię.

Wpis z mikrobloga

Skopiuj link

Skopiuj link
niezdiagnozowany
niezdiagnozowany
niezdiagnozowany
20.07.2022, 14:55:11
  • 0
#inflacja
#wegiel
niezdiagnozowany - #inflacja 
#wegiel

źródło: comment_1658328903pwQUOR0rFDmDtN2GdiqI9U.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz

Aktywne Wpisy

olya
olya
olya +71
6 godz. i 9 min temu
10 lat temu można byłoby mnie nazwać lewaczką. Dziś moje poglądy polityczne i moja tolerancja nabrały obrotu o 180 stopni. Dojrzałam? Nie, ale nabrałam pewnego życiowego doświadczenia. Stałam się dużo bardziej konserwatywna w kwestiach LGBT, uchodźców oraz socjalu. Aktualnie doświadczyłam na swojej skórze paskudna, socjalną politykę Niemiec, która tłamsi tych uczciwie pracujących wspierając leniwych. W aktualnej spółdzielni mieszkaniowej mamy mieszkanie od 8 lat. Złożyliśmy wniosek o zmianę mieszkania, bo na 4 osoby

50 odpowiedzi

kizalfon
kizalfon
kizalfon +34
6 godz. i 10 min temu
Piękną krzywdę wam wyrządziły mainstremowe media z kapitałem amerykańskim xD Teraz sracie przed powrotem Trumpa ale prawda jest taka, że cały ten syf covidowy, wojna Rosji z Ukrainą czy wojna Izraela z Palestyną zdarzyła się jakoś tak przypadkowo podczas prezydentury najsłabszego prezydenta w całej historii USA, który wydaje się nie wiedzieć nawet, jak sam się nazywa.

Co się stanie jak wróci Trump? Dużo dobrych rzeczy. Dla przeciętnego Amerykanina oznacza to stabilną sytuację gospodarczą i więcej pieniędzy w portfelu, a dla Europy powrót do pokoju i uspokojenie sytuacji u naszych terrorystycznych sąsiadów. Tak tak, Ukraina i Rosja to narody terrorystyczne ze skrajnymi wskaźnikami korupcji, kombinatorstwa, kradzieży i niewyjaśnionych zabójstw polityków opozycji czy dziennikarzy. Tak jak Rosjanie zamordowali np. Politkowską, tak oligarchia ukraińska wydawała na siebie i na nieprzychylnych dziennikarzy wyroki śmierci. Do dziś nie odnaleziono głowy jednego z ukraińskich dziennikarzy, którego zabito za nieprzychylne komentarze w stronę ukraińskich władz, a jednemu z ukraińskich polityków aż buty spadły, jak mu wysadzono samochód.

Ale mniejsza o tym. Wróci twardy polityk, za jednych uznawany jako nieobliczalny, ale to jego zaleta, bo Włodzimierz Putin ogarnie dupę i przestanie machać szabelką. Szabelką przestanie też machać NATO i sytuacja się w końcu uspokoi.

A

34 odpowiedzi

Pokaż więcej

Aktywne Znaleziska

Przed nami niedziela handlowa. Ważne głosowanie w Sejmie
Przed nami niedziela handlowa. Ważne głosowanie w Sejmie
141
Konfederacja głosowała przeciwko odebraniu immunitetu PiS-owcowi od Pegasusa
Konfederacja głosowała przeciwko odebraniu immunitetu PiS-owcowi od Pegasusa
324
Mysłowice 100 milionów dla kolegi prezydenta, śmieci przeniesione w inne miejsce
Mysłowice 100 milionów dla kolegi prezydenta, śmieci przeniesione w inne miejsce
200
STANOWSKI O MUZEUM W GDAŃSKU. NIE DO WIARY
STANOWSKI O MUZEUM W GDAŃSKU. NIE DO WIARY
354
Nie ma miejsca dla Potopu, znalazło się dla Tokarczuk. Poznaliśmy listę lektur
Nie ma miejsca dla Potopu, znalazło się dla Tokarczuk. Poznaliśmy listę lektur
332
Pokaż więcej

Popularne tagi

• #pdk
  • #heheszki
  • #mecz