Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +494
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +670
Gdyby była taka możliwość albo potrzeba pracowalibyście codziennie 10-13 godzin plus jeden weekend w miesiącu? Oczywiście wszystko extra płatnie i praca nie z takich co się mozna poopierdzielać, tylko stres i najlepiej zeby wszystko bylo zrobione na wczoraj.
Zapraszam do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Oczywiście, że bym się na to pisał.
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli liczysz że w pełnym obciążeniu psychicznym i fizycznym jesteś w stanie zrobić w pracy coś sensownego przez więcej czasu niż ledwie kilka godzin, to się mylisz.
Pewnie zrobisz więcej szkód niż pożytku i kolejne dni będziesz poprawiać poprzednie.
Dawno temu udało mi się trafić do roboty, która naprawdę dawała mi frajdę w naprawdę rozsądnej firmie.
Nie miałem innych zajęć i zobowiązań. Młody byłem, więc nie czułem oznak wyczerpania.
No i w ramach czasu prywatnego robiłbym i tak mniej więcej to samo - robienie zatem tego tak by i firma miała z tego korzyść i ja było jak najbardziej ok.
Kluczowy jednak był też ten rozsądek firmy - oni
@Eimin: jeżeli coś się zesrało wyjątkowo to tak, jeżeli praca jest tak rozplanowana to niech #!$%@?ą. Na początku zgadzałem się z powodu kasy ale teraz robię wszystko na hindusa. Du notink end if ju must du -
Edit: Oczywiście nie dużej niż 2 tygodnie a później powrót do 8 h dziennie weekendy wolne.