Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
p0melo +6
Dlaczego ceny klitek w miastach kosztują 1 milion zł? Bo młode pokolnie mężczyzn to pisdy w rurkach. Pracują przed komputerkiem, w klimatyzowanych biurowcach, w swoich łbach wydumali sobie że są przedsiębiorcami na B2B, szanowanymi programistami, biznesmenami itd.
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
źródło: 20251014
Pobierz

Np. taki lukastv ma wygląd normika a wyrywa kobiety dzieki mistrzowskiemu social skillowi
Siłownia normikowi też pozwoli zwiększyć atrakcyjność dla przegrywa nie zmieni nic bo tak bd nieiwdoczny dla kobiet ponieważ nie spełnia minimalnych wymagań takich jak morda, brak s----------a czy wzrost itp
Komentarz usunięty przez moderatora
@RecessedPrettyboy: masz całkowicie binarne poglądy = wyprany mózg. Niech zgadnę. W dodatku nie poparte kompletnie niczym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1658279028BNI0XTBiB6hRpG4nz0f6VC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@PeterGosling: Problem jest w tym, że pomijasz schorzenia natury psychicznej, a to one są głównym
@ExitMan: nie ja pomijam. To przegrywy w znaczącej większości wszystko sprowadzają do mordy, gdzie morda jest jednym ze znaczących czynników ale tylko jednym z wielu oraz bardzo rzadko determinującym i ostatecznym.
Wszystkie rzeczy o których piszesz są prawdziwe. Co nie daje przegrywom mandatu do bycia wszechwiedzącymi jakimi próbują się malować i do tego głównie piję.
Co trzeci-czwarty raz mu się udaje co sam przyznaje
Nie mam dynamiczności żeby tak zagadywać
Łącznie zagadał już do ponad tysiąca ludzi i myslisz że gdyby to wszystko były ustawki to nikt by go nie zdemaskował
Serio wystarczy być 4/10 i nie być s----------m żeby mieć dziewczynę ale ktoś to siedzi u mamusi w domu, nie pracuje i nigdzie nie wychodzi tego nie przyjmie do