Wpis z mikrobloga

Od 3 dni mój bagaż który miał być dostarczony 17 lipca ma status 'we are awaiting receipt of your bag at the airport.' Jest jakaś infolinia która da update albo chociaż powie czy bagaż jest już w Wrocławiu/Polsce? I mogę go odebrać? Jutro mogę zahaczyć o wro wracając z gór ale nie wiem czy jest sens
#lufthansa #podroze #lotnictwo
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@qopeq: jak cokolwiek dostaniesz to będzie dobrze;) ja czekam na bagaż z Lufthansy od 24 czerwca i status na stronie ani ruszył, jest grupa na Facebooku "Lufthansa Complaints" i ludzie tam też wypisują swoje historie. Poza tym dzwonię na lotnisko we Wrocławiu prawie codziennie i też nic nie mogą pomóc, mówią żeby zaczekać aż kurier sam zadzwoni xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Homar_smazony_na_wolnym_ogniu: no ok ale to tylko da ci info na której kupie bagaży ten twój akurat leży, linie lotnicze czy też lotnisko nic z tym nie robią bo nie mają ludzi, Frankfurt ma dziennie podobno 5 tysięcy nowych bagaży zgubionych
  • Odpowiedz
@qopeq: szukanie bagażu może zająć do 2 tygodni, kontaktowanie z linią raczej nic nie da, więc pozostaje tylko czekać i zbierać ewentualnie paragony
  • Odpowiedz