Aktywne Wpisy

bugzer +181
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
źródło: red-motor-biking-road
Pobierz
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
źródło: 1000011472
Pobierz

O to sie nie martwie. Mam komu
@kaaban: w sensie dlaczego?
@Adamson555: czy ja wiem? Spekulant zabrał od producenta tonę cukru, producent zarobił i weźmie się za produkcje kolejnej tony. W chwili w której spekulant uwolni cukier to będzie akurat chwila gdy go było za mało (dlatego ceny wysokie) więc idealnie. Wykonał usługę zmagazynowania tony cukru na czas kiedy będzie bardziej potrzebna, dostał za to wynagrodzenie, zapłacił producentowi uczciwie.
Póki ktoś
@Adamson555: ale to trochę rynek nie działa jak powinien - dlaczego producenci sami nie podnieśli cen? Tak to działa gdy ktoś próbuje sztucznie walczyć z rynkiem - najwyraźniej producenci próbują (z różnych nieznanych mi powodów) utrzymać sztucznie niższe ceny to i spekulanci