Aktywne Wpisy
wygryw50k +207
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Xtreme2007 +230
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa
No a teraz pod nóż ( ͡° ͜ʖ ͡°) się kurła napracowałem miesiąc niecały xD mówiłem, że praca nie służy człowiekowi
btw jaki trenażer do 3k cebulionow, bo mi na jakiś czas chyba tylko #zwift zostanie ;) a na starość będę snuł wnukom opowieści jak dziadek w kota rowerem #!$%@? xD
@StulejmanWielki: od zawsze powtarzam, że wolno puszczane koty powinny mieć wykupione OC i tablice rejestracyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
głupio zabrzmi "szkoda że nie w samochód". Szybkiego powrotu do zdrowia i do jazdy
Przykro mi, ale niestety to B2B jest rakiem i sraczka. Czlowiek tyra jak niewolnik i omija urlopy BYLE WINCYJ. Jak rozpoczynal sie covid to przylazlem do biura z katarem, bo rozpoczynalem nowa prace i wrocilem dopiero co z urlopu z zagranicy. Jakbym przywiózł to
@XpedobearX:
Tak dokładnie jest. Tęsknię za wakacjami. Co z tego, że mam ugadane 20 płatnych dni wolnych jak trzeba je kitrać na wszelki wypadek. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://youtu.be/peipoZtmrww
@StulejmanWielki: Elite Direto XR. Kupujesz i zapominasz - po prostu działa. I zamów sobie od razu, bo szkoda życia na te 2 miesiące+. Tak to siedzisz na trenażerze, odpalasz se jakąś gierkę i możesz #!$%@?ć lżejsze sweet spoty a godziny mijają :)
@XpedobearX: no to b2b to raczysko, ale nikt nie chce placic 32% podatku + tysiace na zus i nfz
@Atx0937: Wiadomo, ja poszedlem dlatego bo mialem wybor tyle netto tutaj na UoP, a tyle po podatkach na B2B w innym miejscu. Pierwsze nie przewiduje B2B. Mi to na reke jedynie. Gdyby chcieli dac koszt pracodawcy na B2B to pewnie, ze bralbym nadal B2B (