Wpis z mikrobloga

lekki makijaż

@saviola7: Chłopie nawet nie zdajesz sobie sprawy ile "szpachli" idzie na "lekki makijaż". Co najwyżej można mówić o s----------m/źle dobranym makijażu. Zawsze kisne jak ktoś ogląda prace mojej żony i chwali, że "delikatny makijaż", a tak naprawdę zajęło to 2 godziny roboty
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@dlolb: Aaaale wiesz, ze na różne okazje można stosować rożny makijaż?

@w3n5zu: no co do zasady wiem, ale czy celem makijażu ma być to żeby wyglądać lepiej, czy żeby wygladać gorzej? Z niewiadomych przyczyn typiarki na śluby malują się tak, że wyglądają gorzej niż normalnie
  • Odpowiedz
@dlolb: I ma wygladac na slubie tak samo jak na boisku? Raczej wiadomo, ze makijaz slubny ma robic efekt wow, inaczej wygladasz niz na co dzien. Zreszta to tylko makijaz. Zmyje tapete i tyle. Nie wiem z czego problem xD
  • Odpowiedz
@dlolb Polak chce kupić Passata z 2007 z przebiegiem 150kkm to sprzedawca w komisie mu taki zrobi, a Polka oczekuje mocnego makijażu na wesele to jej robią
  • Odpowiedz
Czy to serio tak trudno jest zrobić dobry makijaż

@dlolb: No włąsnie mam wrażenie że 90% lasek tylko się szpeci makijażem!
  • Odpowiedz
@dlolb nasze krajowe witaminki mają ta przypadłość, że na wesele czy inna uroczystość muszą od j---c mocny z-----y makijaż i jakiś tapir na głowie. Zobacz zdjęcia ze studniówek ładne młode łaski wyglądają jak g---o.
  • Odpowiedz