Wpis z mikrobloga

@sxilll: nie ma sensu, wspomagałem się pytajnikami jak robiłem kolekcję wszystkich setów wiedźmińskich na 40 poziom, miałem zrobione wszystko w nowigradzie i velen, toussaint i część naziemną skellige, i zrobiłem te sety przed zagłębieniem się w fabulę krwi i wina po której miałem jakieś 60k monet
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@sxilll: tam znalazłem chyba zbroje która miałem do końca gry, sporo pływania, ale ja grałem tak że nie używałem też drogowskazów, plotka miała duży przebieg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sxilll: Nie ma najmniejszego sensu. Na czyszczenie tego zejdzie ci z 4 godziny, bo po kilku pytajnikach będziesz musiał się cofać do handlarzy bo zabraknie ci udźwigu a nagroda to kupa gruzu. Punkty widokowe i posterunki w Ubigrach to majstersztyk gamingu w porównaniu do tego. Jest chyba nawet mod który usuwa te znaczniki z morza żeby nie raziły w oczy.
  • Odpowiedz
@sxilll: Żeby skończyć grę 100% odkryłem wszystkie pytajniki. Zajęło mi to pare godzin. Generalnie to ja to zrobiłem tak, że na jednym monitorze grałem, a na drugim oglądałem sobie streama, filmy, czy seriale
  • Odpowiedz