@Inch7allah: Akurat będąc kobietą przy próbie wydostania się z Ukrainy nie potrzeba cwaniactwa bo przepuszczają bez problemu. Będąc mężczyzną trzeba się namęczyć żeby móc uratować swoje życie bo nawet nie mając doświadczenia w obsłudze broni to masz zostać na miejscu żeby cię jakaś przypadkowa kula zabiła. Tylko dlatego że są mężczyznami. Jesteś hipokrytką bo krytykujesz mężczyzn i jednocześnie mówisz o ich rodzinach czyli o kobietach też. Więc co za różnica
Jak bardzo Ukraińcy mają w nosie ofiary z ich kraju, jak bardzo nie można pomóc ludziom, którzy najbardziej na nią zasługują.
@Inch7allah: na jakiej podstawie stwierdzasz? Bo co, bo się śmieją i piją wino? Rozumiem, że powinni chodzić non-stop z głową w dół? Powinni lecieć huzia na juzia na front, totalnie bez broni i przygotowania, no bo "tak będzie po męsku"!
Przeprowadziłaś z nimi jakieś wywiady, zrobiłaś jakieś badania
@Noxter20: szkoda mi każdego człowieka. Rozumiem ucieczkę od obowiązku wojskowego, nie oceniam. Ale moje zrozumienie nikogo dla mnie nie zwalnia z pozostania porządnym człowiekiem.
@theicecold: jak dla Ciebie sytuacja, gdzie wzywam policję do typa kopanego po głowie po kilkugodzinnym chlaniu Żubrów pod oknem wymaga wywiadu, to ok. To jeden z wielu przykladów, ale nie będę więcej przytaczać, bo zarówno ja nie miałam zamiaru, ani Ty też nie chcesz anegdotek. Oni wino pili i się śmiali.
@Inch7allah: Właśnie dlatego, mając do czynienia z dowodem anegdotycznym, nie mamy do czynienia z żadnym konkretnym dowodem
#lublin obojętne czy coś się dzieje czy to przypadek, ale że wyja syreny alarmowe o 3 w nocy i żadnego info w żadnym tv czy radiu, a tylko na wykopie można potwierdzić że to nie alarm w scenicu sąsiada a ja nie mam halucynacji, to jest k---a śmieszne xD
Komentarz usunięty przez autora
#slubodpierwszegowejrzenia kobieto.
@Inch7allah: na jakiej podstawie stwierdzasz? Bo co, bo się śmieją i piją wino? Rozumiem, że powinni chodzić non-stop z głową w dół? Powinni lecieć huzia na juzia na front, totalnie bez broni i przygotowania, no bo "tak będzie po męsku"!
Przeprowadziłaś z nimi jakieś wywiady, zrobiłaś jakieś badania
źródło: comment_1657830030oBHxheKEexYx2PqGofwM0w.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Inch7allah: a ja natomiast widzę na własne oczy, że 99,9% to bardzo w porzadku ludzie.
Co, rozumiem, że będziemy się tak przerzucać dowodami anegdotycznymi, ta?
@Inch7allah: fantastycznie, cieszę się, że w końcu zrozumiałaś, o co chodzi w moim zarzucie do twoich pierwszych wypowiedzi.
@Inch7allah: Właśnie dlatego, mając do czynienia z dowodem anegdotycznym, nie mamy do czynienia z żadnym konkretnym dowodem