Aktywne Wpisy
cuks +5
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +3
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Jak odkochać się w dziewczynie, która ma chłopaka? Chodzi o koleżankę, która należy do wspólnej paczki znajomych, przyjaciół. Siedzi mi w głowie od prawie roku. Myślę o niej nieustannie, widzę ją w snach, na każdym kroku widzę coś związanego z nią - a to samochód, a to podobną dziewczynę. Nie mogę sobie z tym poradzić. Niestety, ona ma chłopaka, a ja nie chciałbym rozbijać jej związku, bo są już razem ładnych parę lat. Czy ona to odwzajemnia? Nie wiem, raczej oboje jesteśmy wobec siebie bardzo powściągliwi w towarzystwie. Nigdy nie widujemy się bez partnerów. No i ja mam partnerkę, z którą jesteśmy szczęśliwi, żyjemy spokojnie. Czuję tylko, że miłość mojego życia spędza życie z kimś innym. Mam świadomość, że takich historii jest miliony na świecie. Czy tak właśnie wygląda współczesna historia nieszczęśliwej miłości? Jak o niej zapomnieć, nie odchodząc z paczki znajomych (nie chcę stracić kontaktu ze znajomymi)? A może żyć z tym przykrym uczuciem, komunikować się z moim obiektem westchnień "telepatycznie"? Nie odważyłbym się jej wyznać tego w twarz. Ehh, życie kurła...
#zwiazki #milosc #feels #depresja #smutnazaba
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62cbe8dbc1aeabaedad9a36d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Pewnie ma benka dużego
To taka namiętność w kierunku zakazanego owocu i złudzenie, że za płotem trawa jest bardziej zielona.
Weż się kolego ogarnij to są bujdy, a telepatia nie istnieje.
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@prendergast chciałbym ten prosty mechanizm wytłumaczyć mojemu mózgowi. Myślę o niej cały czas, nie mogę normalnie funkcjonować. Na siłę staram się wyprzeć te myśli, zapomnieć. Obiecuje sobie, że to ostatni raz gdy o niej pomyślę i
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: ale sobie wkręcasz. Rzeczywistość jest tu i teraz. Wielu z nas manipuluje otoczeniem, by czuć się lepiej, atrakcyjniej, swobodniej. Chcemy rzucać swój urok dookoła, by ludzie byli dla nas przychylni i milsi. Nie ma to żadnego związku z budowaniem relacji emocjonalnej. Z początku robi się to intencjonalnie a z czasem nawet nie myślisz o tym, tylko dzieje się to jako skutek uboczny.
Jeśli dobrze się ubierasz i dobrze prezentujesz w pracy, łatwiej ci uzyskać coś w kadrach od Grażynki, która później przez pół dnia będzie wspominać jak to ten młody przystojny z innego piętra przyszedł poprosić o pomoc. Nowa koleżanka przez 3 miesiące będzie wspominać jak to ją
O ile Ty w ogole OP masz takie rzeczy, bo sprawiasz wrazenie nastolatka, ktory nic lepszego nie ma do roboty tylko sie przejmowac tzipa
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Eric Berne - w co grają ludzie
Ayn Rand - atlas zbuntowany
@AnonimoweMirkoWyznania: nie jestes pewnie nawet w stanie tego zrobic XD