Aktywne Wpisy
owocliczi +1644
Zachęcam do obserwowania nowego tagu, gdzie będą wyjaśniani frajerzy z MLM.
Moim ulubionym frajerem z MLM jest Lewicki. Jeździ tanimi liniami lotniczymi na najtańsze wakacje, wynajmuja łódkę na kilka osób i wrzuca na media, że to PRYWATNY JACHT xD
Na strefie bezclowej na lotniskach uwielbia sobie robić zdjęcia z drogimi alkoholami, na które go nie stać.
Chwali się zarobkami rzędu 2 mln złotych rocznie, nie ma żadnej działalności ani nie jest w
Moim ulubionym frajerem z MLM jest Lewicki. Jeździ tanimi liniami lotniczymi na najtańsze wakacje, wynajmuja łódkę na kilka osób i wrzuca na media, że to PRYWATNY JACHT xD
Na strefie bezclowej na lotniskach uwielbia sobie robić zdjęcia z drogimi alkoholami, na które go nie stać.
Chwali się zarobkami rzędu 2 mln złotych rocznie, nie ma żadnej działalności ani nie jest w
tyrytyty +220
O ŻESZ #!$%@?
miałem nie wrzucać już gifów na wykop bo usuwajo ale to jest warte założenia 5 konta na streamable xDDDDDDDDDDDD
#golgif #mecz #ekstraklasa #dolnoslaskitygrys
miałem nie wrzucać już gifów na wykop bo usuwajo ale to jest warte założenia 5 konta na streamable xDDDDDDDDDDDD
#golgif #mecz #ekstraklasa #dolnoslaskitygrys
https://www.reuters.com/world/europe/lithuania-expands-restrictions-kaliningrad-trade-2022-07-11/
==============================
#rosja #wojna #ukraina #aryoconcent #donbaswar #litwa #niemcy #ue
@Aryo: podstawią flixbusa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szejas: odcięli na 323 dni
Historia dzieje się na naszych oczach!
@Aryo: Rosja chce się wtrącać w politykę i granice suwerennego kraju? Nowe, nie znałem xD
Aktualnie małopolskie województwa to: małopolskie, śląskie, podkarpackie, świętokrzyskie, łódzkie, lubelskie i mazowieckie.
@Sinklinorium: a wiesz chłopaku, że ziemia lubuska była częścią państwa Piastów od samego początku
@Sinklinorium: zgadza sie, tylko, że nie wciskali kłamst jak ty od miastach niemieckich w tym przypadku akurat:
Swoją nazwę ziemia lubuska wzięła od położonego na lewym brzegu Odry Lubusza, głównego ośrodka kasztelańskiego i dawnej siedziby biskupów lubuskich.Miejscowość wspomniana jest przypuszczalnie po raz pierwszy jako "Liubusua" w kronice Thietmari merseburgiensis episcopi chronicon spisanej w
@czlowiekzcegla: Zapomniałeś jeszcze o milionach ton gówna ¯\_(ツ)_/¯