Aktywne Wpisy
Myślałem że to jakaś mityczna Walaszkowa kraina bo bekowo brzmi, a to naprawdę istnieje hej. xD
#kapitanbomba
#kapitanbomba
jmuhha +58
Śniadanie piątkowe sąsiada, który ma dzieci w wieku 7 i 17 lat i żonę 39-lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Masz dość mocno ograniczone horyzonty.
@stwor: może niech tacy wrażliwi wyprowadzą się na wieś, gdzie raz
@EnderWiggin: Podjeżdżające samochody 24/7, hałas silników, trzaskanie drzwiczkami skrytek, spaliny... wymieniać dalej?
Poza tym przy tak gęstej sieci paczkomatów nie zakładałbym, że każdy będzie podjeżdżał autem. Wiele osób
Raz dzban zaparkował kompletnie całym autem na chodniku i jeszcze był zdziwiony, że mam o to pretensje "bo nie ma gdzie to co mam zrobić" - a co mnie to obchodzi.
Innym razem typka zaparkowała na drodze rowerowej i jeszcze gówniaka
Tak samo było z drogą asfaltową. Co najlepsze, sołtyska najbardziej była... przeciw xD bo jej pół metra pola musieli zabrać. W końcu mój
@EnderWiggin: może paczkomat łączy się przez 5G?
@stwor: Chyba w jakimś P----------e Dolnym.
Jak popatrzysz na śledzenie paczek to ok 6.30 większość jest dopiero wydawana kurierom z magazynów. Mam obecnie duży paczkomat jakieś 8 metrów od wejścia do bloku. Kurier jest 2 razy: koło 10 i koło 17. Parkuje na parkingu przy ulicy 25 metrów dalej i dowozi paczki wózkiem ręcznym. Nie ma żadnego hałasu - wszystko rozmywa się w typowych ulicznych