Wpis z mikrobloga

@piotre94: Po co upychać paczkomaty na osiedlach? Niech stoją gdzie jest hałas cały czas obok marketów, na stacjach paliw itp. Dobry pomysł to paczkomat wielkości bloku mieszkalnego tak z 10 pięter winda, zamiast mieszkań skrytki nawet na duży gabaryt
Hałas. Masz otwarte okno, o 6 przyjezdza kurier i przez 30 minut wrzuca paczki napieprzajac metalowymi drzwiami

@stwor: mam paczkomat w linii prostej 19 metrów od mojej głowy leżącej na moim łóżku. Nie wiem jak dużo siły ma kurier inPostu u Ciebie, ale ja nic nie słyszę, to jest normalny szum miasta w tle.
Hałas. Masz otwarte okno, o 6 przyjezdza kurier i przez 30 minut wrzuca paczki napieprzajac metalowymi drzwiami by jak najszybciej sie rozladowac. Całą dobe ktos podjezdza samochodem, wysiada, jeb drzwiami, do paczkomatu, jeb drzwiami, do samochodu, jeb drzwiami, odjezdza, jak sebek to jeszcze na do widzenia strzał z wydechu. I tak godzina za godziną w dzień i w noc.

Paczkomat zarabista sprawa, sam uzywam, ale tak samo jak z osiedlowym koszem, nie
@stwor czy ty kiedykolwiek mieszkałeś w bloku? Przecież tam jest tak jakiś janusz kłóci się z Haliną, seba #!$%@? karyne i przy okazji dra się na siebie,że cały blok zna ich przeszłość, gowniaki dra #!$%@? na cały regulator matka wołając ich na obiad też się drze jakiś Chłop co mu nie idzie w csa tez piłuje morde, ludzie wyjeżdżają do pracy o 6, wracaja o 16 i to ci nie przeszkadza, jak
@piotre94: A co im #!$%@? paczkomat przeszkadza ? XD Ja do swojego muszę #!$%@?ć aż 500m. Zdecydowanie wolałbym po paczkę wyjść z klatki i elo =D

@EnderWiggin: Pomyślmy, bo ludzie będą całą dobę #!$%@?ć drzwiczkami do paczkomatu pod oknami? Bo oczywiście inpost nie pomyśli o parkingu przynajmniej dla kuriera i codziennie on, oraz przede wszystkim obierający wzmogą ruch i będą chodnik rozjeżdżać?

Ja tam jestem za paczkomatami, ale czy chciałbym