@kolar1: Nazgule to Upiory Pierścienia, a te smokodinozaury, na których latają, to tzw. skrzydlate bestie (Fellbeasts) ( ͡°͜ʖ͡°) @To_ja_moze_pozamiatam: Aw, a dlaczego pan gołomp taki przybity?
@Apaturia: nawet jak czytałem/słuchałem tej książki to tak mi się wydawało ale w filmie zapadła mi scena jak Eowyn broniła ojca w bitwie końcowej i Upiór/Nazgul mówi, żeby nie stawała między między Nazgulem i jego Panem (czy jakos tak). Jejku tyle lat w nieświadomości ( ͡°͜ʖ͡°)
@Apaturia: ale to jest zajebiste! polecisz jakieś linki do tutoriali/stron jak takie coś zrobić albo oglnie jakieś fajne DIY własne albo innych do robienia takich oryginalnych i ciekawych giftów?
@Hard_Ancient_Life: Coś podobnego - jak najbardziej, ale z góry zaznaczam, że nie wykonuję identycznych kopii tego samego projektu. Jakby co, zapraszam na PW ;)
@Hard_Ancient_Life: polecam tego allegrowicza ( ͡°͜ʖ͡°) na ten moment poczta Polska ma w swoich rekach trzy pudelka na kosci do D&D wykonany przez Apaturie, pochwale sie na tagu jak tylko wpadna ale na zdjeciach wygladaja mega 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ tak ze polecam uslugi!
źródło: comment_1657252570TTCiNVFAcOvUH9qKqdET6u.jpg
Pobierzźródło: comment_1657252595UBRM83uE1JilDmV9W8MCrn.jpg
Pobierzźródło: comment_1657257905LIuK73Vdm0pZy3kvIq3fvn.jpg
Pobierzźródło: comment_1657259577pRMdv5bbjtJpB1pkptC91i.jpg
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Aw, a dlaczego pan gołomp taki przybity?