Z gniota 457 Dżunku odstawiona do szkoły. Tatuś nałożył najlepszą orange koszulę Zastanawia się, czy aby to był dobry pomysł z tą szkołą, bo muzułmanka nauczycielka uczy dzieci całych wyrazów, zdań, a on obstawał by przy nauce literek. Normalnie parodia. Szkoda tylko dziecka, bo przeżywa pewnie wielki stres. No ale wyjazd do łysego i live na hajsiwko wywołał rozdęty smile
@UmazanyPieprzem: @darth_invader: Sądzę, że dziecko to ma 4 latka, a może mieć wkrótce i 5 lat. Wiadomo, że Gapa przybył do Kambodży w styczniu 2017 roku (na kanale Po pas w pieprz ustawcie sobie sortowanie od najstarszych vlogów, nie wklejam obrazka bo moderacja skasuje mi komentarz). Tak więc od tego czasu miał czas na spłodzenie Dżunku.
@UmazanyPieprzem: taki *bysmesmen*o wielu profesjach (facjate ma jedna ,wredna)i corke do biedniejszej szkoly poslal?Ciekawe co oni zrobia jak frejera opuszcza *patroni*?)))
@Hana1: się właśnie zastanawiałem czy to ta droższa czy tańsza szkoła. Ale wszystko od razu wiadomo, że poszła do tańszej, u Gapciów to norma, aby coś na puszkę Cambodii zostało
@dizel81: az brak slow na nierobow....oboje lenie...i do tego klamczuchy wstretne.Ja mysle ...ze oni specjalnie ja poslali do szkoly by miec co nagrac bo ludziom znudzilo sie juz ogladanie ich zycia ktore polega na bawieniu sie i jedzeniu
Z gniota 457
Dżunku odstawiona do szkoły.
Tatuś nałożył najlepszą orange koszulę
Zastanawia się, czy aby to był dobry pomysł z tą szkołą, bo muzułmanka nauczycielka uczy dzieci całych wyrazów, zdań, a on obstawał by przy nauce literek. Normalnie parodia.
Szkoda tylko dziecka, bo przeżywa pewnie wielki stres.
No ale wyjazd do łysego i live na hajsiwko wywołał rozdęty smile
Ale wszystko od razu wiadomo, że poszła do tańszej, u Gapciów to norma, aby coś na puszkę Cambodii zostało