Aktywne Wpisy

Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
PobierzSpotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo

Dla mnie do pracy "programistycznej"/administratorskiej nadawałby się prosty Window Manager, który mi łatwo pozwala zmienić layout wszystkich okien, za to do pracy "biurowej", jaką zwykle mam, nie wyobrażam sobie używać czegoś innego niż to co wygląda i działa trochę jak Windows 98.
No i nie
ja może pójdę na fedore jak sie wkurze na artixa
Myślę jeszcze, że jeśli nie dasz rady skonfigurować obecnego stanowiska, żeby się zawsze dobrze pracowało, to zawsze można odpalić zagnieżdżony X Server i w nim skrypt odpalający menedżer okien i inne programy startowe. A normalnie stanowisko do grania.
@RedveKoronny: oj, żebyś wiedział xD
Mam to g---o zablokowane wszędzie na poziomie apt