Aktywne Wpisy

self-aware +54

mickpl +345
Wiem, że wielu kolekcjonerów kurnikowców zakłada, że z tym antyspekulacyjnym podatkiem od 3 mieszkania to zaraz ucichnie i tyle z niego będzie.
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci

https://www.youtube.com/watch?v=pJf35-5JzVo
Dużo dzbanów z prawkiem znalezionym w Ley'sach miało uwagi, że gościa było widać z daleka i że moja reakcja była powolna. Dotychczas uważałem, że są tylko zwyczajnym głupkami, którzy prowadzą auta tylko w NFS i nie mają pojęcia o praktyce. Trzeba przyznać, że prawie wszyscy zamykali swoje skalane miłością usteczka jak przeczytali, że gość mógł skręcać na strzałce do warunkowego skrętu w prawo z pasa, którym jechał. Dopiero bardzo późno można było zauważyć, że jednak jedzie prosto
Nie wiedziałem jednak jakimi idiotami naprawdę są. Jako że będę robił prawko kat. A to chciałem przelecieć trochę pytań egzaminacyjnych. No nie mogłem się na dziwić jak jedno pytanie o znajomej sytuacji mi się trafiło i nie odpowiedziałem na nie źle, bo byłem przewrażliwiony po wypadku xD
Buahahahaha ale mam teraz bekę ze znafców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #prawojazdy
źródło: comment_1656883005a0aLjFNm1uV6TwlDvqC6S3.jpg
PobierzKulturalnie nie potrafisz się odnosić do innych ludzi?
Tak mocno cię to boli, że nie potrafisz jeździć a inni ci to powiedzieli?
Nic nie zaorał, dojeżdżając do skrzyżowania masz obowiązek zachować szczególną ostrożność. Ty wklejasz post o zasadzie ograniczonego zaufania. Drogi człowieku pomijając wszelkie przepisy ruchu drogowego w takiej sytuacji dobry kierowca uniknąłby wypadku. Po pierwsze nie przejechałby na pomarańczowym świetle, a jeśli tak to by uniknął kolizji omijając pojazd który wyjechał z prawej strony.
Wkleiłem post o zasadzie ograniczonego zaufania, bo to mi właśnie zarzucałeś. Jak widać ta zasada nie ma tutaj zastosowania według oficjalnych egzaminów. Moze warto przejść sie na kurs? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po pierwsze nie ma światła pomarańczowego.
Po drugie miałem
Nie wiem gdzie ty jezdzisz że jak widzisz kogoś jadącego jakby ruszał to podejrzewasz go ze wcale sie nie zatrzymał na serio
Nie pamiętam czy zarzucałem ci cokolwiek o zasadzie ograniczonego zaufania bo było to dawno temu więc dziś trudno mi się tego odnieść.
Z tego co pamiętam to zarzucałem ci bardzo kiepską reakcje, a nie brak zastosowania się do zasady ograniczonego zaufania.
Masz prawo przejechać na żółtym gdy wyhamowanie przed sygnalizatorem jest niemożliwe lub gwałtownego hamowania. Tylko, że dało się zastosować do zasady zachowania szczególnej ostrożności chociażby z uwagi na warunki
Tak jak wyzej napisałem, żaden kierowca nie zareagowałby lepiej, bo zwyczajnie nie było na to czasu ¯_(ツ)_/¯
Wklejanie na zagraniczne fora nie wiem co miało byc dać?
To ty probujesz udowodnić, że koń nie jest koniem. Sytuacja z nagrania
Nie wiem gdzie ty jezdzisz że jak widzisz kogoś jadącego jakby ruszał to podejrzewasz go ze wcale sie nie zatrzymał na serio
@cwlmod:
Napisz to ostatnie zdanie jeszcze raz, ale tak, żeby miało jakiś sens xd
No a co do orania. To może co najwyżej orać ciebie, bo
@cwlmod: Wrzuciłbym kilka swoich wideo które przeczy twojej teorii, ale nie zrobię tego bo chcę być anonimowy na wykopie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No i to jest taka rozmowa ze słabymi kierowcami, którzy nie są tego świadomi, ale probuja innych pouczać. Film nie jest nagrany kartoflem i wszystko widać wyraźnie,
@cwlmod: xD Możesz sobie nawet potrącać stare baby co drugie przejście dla pieszych, co nie znaczy że tak się na ogół robi.
No i może 95% kierowców się nie zatrzymuje do 0km/h,
źródło: comment_1671693460tUYJBk6Uz7RBZPmsTo3xe2.jpg
Pobierz@cwlmod: xD xD xD xD
Czyli teraz twierdzisz, że nie jechał normalnie, a jednak wtedy uznałeś inaczej. Kiepska ocena sytuacji xD
No i gdzie ja napisałem, że jechał normalnie? Napisałem dokładnie odwrotnie, że normalnym jego zachowaniem było by zwolnienie, a on tego nie zrobił, czyli zachował się nienormalnie jak na tamto miejsce i okoliczność, że
@VWgolf3: Czyli pozbawiasz się jakiegokolwiek autorytetu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No znamy. Ci co się ze mna nie zgadzają brylują w małych
@chonotukuhwa: No cóż, jeśli masz problemy ze wzrokiem i nie potrafisz zintepretować tempa ruchu na 30/60 klatkowym filmiku to ja nic nie poradzę. Ciekawe jak gość miał nie zwalniać skoro jechał na
@chonotukuhwa: Co?
@cwlmod: No i właśnie dlatego wszyscy kręcą z ciebie beke, bo tak nie jest, a upierasz się przy tym. Nic nie zinterpretowałeś dobrze, we wszystkim się pomyliłeś, a gość nie wyskoczył nagle, był cały czas w ruchu, co innego jakby nagle ruszył albo nagle zmienił kierunek. Wygląda, że nie potrafisz zinterpretować tempa ruchu na 30/60 klatkowym filmiku nie nagranym kartoflem ( ͡° ͜ʖ