Wpis z mikrobloga

@SlepyBazant: Ja nie piszę o ruchaniu tylko o posiadaniu partnerek czy żon. A to ciekawe że ludzie nie chcą się zadawać z toksycznymi osobami. Ostatnio widziałem jak szef mafii Pruszkowskiej reklamuje galę MMA a pełno Oskarków pisało że to ich idol. Może mordował ludzi i gwałcił kobiety ale za to nie śmiał się z openera i samotnych matek na wykopie.
Może mordował ludzi i gwałcił kobiety ale za to nie śmiał się z openera i samotnych matek na wykopie.

@mackbig: yes. Bycie toksykiem to co innego niż bycie bandziorem. Miałem w liceum takiego rasowego przegrywa i naprawdę ciężko było go lubić. Taki typ co spokojnie mógłby na Wykopie drwić z wczorajszych wydarzeń w Gdyni.

Dokładnie. Śmianie się z openera jest głównym powodem samotności.

Sofizmat rozszerzenia w pierwszym komentarzu i już wiadomo,
@Tymajster: Szkoda że kobiety nie są w stanie wykryć tego parszywego charakteru gdy wiążą się z sebą który je #!$%@? ¯\_(ツ)_/¯

Taki typ co spokojnie mógłby na Wykopie drwić z wczorajszych wydarzeń w Gdyni.

Trzeba być wyjątkowym zwyrolem żeby śmiać się z tak poważnych rzeczy.

yes. Bycie toksykiem to co innego niż bycie bandziorem. Miałem w liceum takiego rasowego przegrywa i naprawdę ciężko było go lubić.

Czyli gdyby ten sam gość
Szkoda że kobiety nie są w stanie wykryć tego parszywego charakteru gdy wiążą się z sebą który je #!$%@?

@mackbig: a ten dalej jak zacięta płyta. Ciągle o jakichś Hitlerach, seryjnych mordercach xd Chodzi o toksyczność. Taki mały gnój, który się cieszy że przerwali koncert jest toksyczny. A Ty wszystkie wady ludzkie wrzucasz do jednego wora. Dlatego jesteś w błędzie.
@mackbig: Tak, jest to bardzo możliwe. Przecież to często byli jacyś normlani ludzie, a kiedy sprawa wychodziła sąsiedzi byli w szoku. To "zawsze dzień dobry na klatce mówił" to właśnie z tego się wzięło, że ktoś może mieć miłą powierzchowność, a być zwyrolem. Toksyczny przegryw ma niemiłą powierzchowność.
@Tymajster: Stary nawet nie wiem jak mam tę głupotę skomentować xD

Zostańmy przy twoim. Każdy kto ma żonę/kobietę ma nieskazitelny charakter a przegrywy będa zawsze same bo się śmieją z jakiegoś festiwalu. Poniżej fragment wywiadu z Masą który niedawno się ożenił. Tylko nie wysyłaj tego jego nowej wybrance serca bo go rzuci dla jakiegoś lewicowego działacza który walczy o prawa kobiet.
Pobierz
źródło: comment_1656768882K1JiWuquSHiJPn59n5PYLW.jpg