Aktywne Wpisy

HNDelectric_pl +274
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #

nanushki +357
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #

Tak, tak, a jedynym wyjściem w ocaleniu planety jest rozwiązanie kwestii białych, heteronormatywnych ochrzczonych Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@StdPtr: płacą za wysryw na temat Polaków i taki wysryw został popełniony. Prasa to aktualnie baśnie tysiąca i jednej nocy. Normalizowanie prostytucji, teksty o setkach szczęśliwych facetów pozwalających ruchać swoje partnerki i tysiące innych wydarzeń które dzieją się tylko w #!$%@?ętej głowie ich autora, który podczas pisania tych wysrówów ma jedną ręke w majtach gdzie
Komentarz usunięty przez moderatora
No ale nasze miejscowe Julki, nie mają na kogo zrzucać swoich niepowodzeń, więc wrzuciły nas do tego grona żeby sobie nami mordę wytrzeć :)
To jest outsourcing szkod srodowiskowych i zanieszyszczen na 3 swiat, ktory potrzebuje kazdej okazji by sie dorobic.
Ci z nas ktorzy juz sie troche dorobili maja moralny obowiazek bycia bardziej uwaznymi i ograniczenia radosnej konsumpcji[
Ja nie uwazam nas za cale zlo tego swiata, ale twoj argument jest po prostu nieuczciwy.
@StdPtr: pomysl jakie bylo by zanieczyszczenie, gdbyby tam byl (✌ ゚ ∀ ゚)☞ #pdk
@StdPtr: w kambodży są idealnie pasujący do tego schematu #raportzpanstwasrodka