Aktywne Wpisy

sokool +96
58 zł lemoniada xD #wroclaw #jedzenie71
źródło: IMG_1203
Pobierz
Wykopaliskasz +171
Imperium kontratakuje.
Skarżą się do Rzecznika Praw Obywatelskich, żeby pozwolił im popełniać wykroczenia.
#konfitura #audytobywatelski #prawo #samochodoza
Skarżą się do Rzecznika Praw Obywatelskich, żeby pozwolił im popełniać wykroczenia.
#konfitura #audytobywatelski #prawo #samochodoza
źródło: Imperium kontratakuje
Pobierz

#nieruchomosci #gielda #ekonomia #gospodarka #inflacja
Komentarz usunięty przez autora
Bedzie się krecić i kręcić, ale podejrzewam że jak jebnie to konkretnie
Ich argument: zobacz, podnoszą stopy a to nic nie daje, to po co dalej podnosić?
Mówię, że trzeba było podnieść na 6% jak inflacja była 5%, a nie jak inflacja jest 14, teraz to musztarda po obiedzie. Swoją drogą i tak doszliśmy do tych 6% tylko że w ciągu kilku miesięcy, w ogóle nie redukując inflacji. Stwierdziłem, że jeszcze
@filip-zaluski: XD Bez waluty nie ma niczego. O walutę zawsze warto walczyć.
Ja tylko mowie, ze Ci mądrzejsi są bogaci, a ci biedni mają stagflację i MUSZĄ radykalnie działać na rynku monetarnym.
jak ci się chce moje głupoty czytać to wczoraj dawałem przemyślenia, se poszukaj.
wg nich nigdy już polska się nie ogarnie, tak więc lepiej ucz się norweskiego/szwedzkiego/niemieckiego
@rob3rt90:
@mickpl:
źródło: comment_1656675378GSB1X6oErUZdkWlcrPBj21.jpg
Pobierzźródło: comment_16566795819YiPLlcaZIVfSr2ugU91Sn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@mickpl: ale wiesz, że tak naprawdę nie było żadnej obrony, a to wszystko wymyślił mitoman Sienkiewicz?
Ehh myślałem o tym już w tamtym roku i mam nadzieję że zdarzę się ogarnąć zawodowo aby zdarzyć wyjechać nim będzie za późno.
Generalnie kreslicie ciekawa i straszna perspektywę na najbliższe dziesięciolecia