Aktywne Wpisy
Lewusx +50
Pijcie ze mną kompot MIRUNIE!
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
fervi +75
Ale creepy oglądanie mieszkania. Ogólnie właściciel nie powiadomił osób wynajmujących, że będzie tam oglądanie XD Babki co tam mieszkały nie posprzątały, ale no nie winię ich, ale one poszły jakieś tam przygotowywać się do spania, kąpiele itd. a tu właściciel nas wpuścił i zamiast po prostu przeprosić i przenieść na inny dzień to chodził i pokazywał wszystko, a ja chciałem s--------ć stamtąd XD A jeszcze pod drzwiami kolejka do oglądania.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Cześć, przychodzę tutaj z prośbą o pomoc w pewnej kwestii. Jestem z moją dziewczyną od półtorej roku i od tego czasu nie możemy ze sobą współżyć, nie dlatego że nie chcemy, tylko dlatego, że mojej dziewczynie próba penetracji sprawia ogromny ból, coś jak szczypanie i pieczenie. Ginekolog z 4 miesiące temu wykrył zapalenie szyjki macicy i brała tabletki na pozbycie się tego zapalenia. Teraz będzie mieć cytologię i okaże się czy wyleczone czy nie. Nawet jak sama próbuje, beze mnie, wkładać tam palca, to też ją to boli, myślała że uda jej się coś tam porozciągać i będzie okej, ale nic nie przynosi efektów. Jest już załamana i na skraju wyczerpania, nie czuje się przez ten problem w pełni kobietą. Ginekolog jeden jej radził zagryźć zęby i przecierpieć, nie pozdrawiam idiotki na NFZ, drugi prywatny co do niego chodzi, to powiedziała, że jest tam bardzo wąziutka i nic z tym za bardzo się nie da zrobić, ale dla mnie abstrakcją jest, by być tak wąskim, że palec sprawia ból. Że s--s tylko miałby w jej przypadku sprawiać tylko i wyłącznie ból, a przecież dla zdecydowanej większości sprawia przyjemność. Chcemy spróbować jeszcze z fizjoterapeutą urologicznym porozciągać te mięśnie itp. Jak to nie przyniesie skutków to już nie wiem co możnaby spróbować jeszcze, dlatego proszę o jakieś porady co moglibyśmy jeszcze zrobić. Dodam że dla mojej dziewczyny jestem pierwszym partnerem seksualnym, a ma ona 23 lata. Nawilżenie też nie jest problem, bo naturalnie jest tam mokro, ale z żelami silikonowymi i wodnymi też próbowaliśmy. Nigdy nawet połowy członka nie udało się włożyć, natomiast palec cały wchodził.
#s--s #rozowepaski #rozowypasek #dziewica #pierwszyraz #zwiazki #medycyna #s-x
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62bea2a1787d764595312629
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: ale to razem będziecie te mięśnie rozciągać czy ona będzie na prywatne sesje do tego fizjoterapeuty chodzić? Jak w tym skeczu Monty Pythona
---
Zaakceptował: karmelkowa
względnie, po drodze jakieś dildosy z gradacją rozmiaru, sztywne, śliskie, też z nawilżeniem.
Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze używaliśmy baaaardzo dużo lubrykantu (najlepiej sylikonowy a nie wodny bo jest bardziej śliski), bardzo długa gra wstępna, ciepła kąpiel I dwie lampki wina. Peowoli wsadz jeden palec i po prostu tam go trzymaj lekko poruszając na boki: tzn najpierw trochę w dół i przytrzymaj, potem w lewo i przytrzymaj itp.
Po kilku takich probóbach udało się powoli włożyć czubek penisa a następnie pooowolutku resztę, dziewczyna po prostu była „nie rozepchana” plus miała blokadę psychiczną ze stresu i frustracji ze nie wychodzi. Po prostu próbujcie aż do skutku i będzie git, pozdro
---
@AnonimoweMirkoWyznania: @Pajakoss: to może być strzał w 10.
Zabrałem ostatnio dziewczynę na blabla i się okazało że to miała.
Trzeba iść na rezonans, ale koniecznie 6 tesli, bo na 3 jej nie wyłapało tych zmian.
Generalnie jakby jej ciocia na to nie chorowała, to mogłaby diagnoza się przeciągnąć i skończyć utratą płodności.