Wpis z mikrobloga

@Nowakos90 gdybym był katolikiem przeszkadzałoby mi, że niepotwierdzone przez kongregację nauki i wiary pod przewodnictwem kardynała Ratzingera gusła utożsamia się z cudami pod wstawiennictwem matki boskiej.
  • Odpowiedz
@Nowakos90: nie sadze by to byla banalna rzecz #!$%@? cale miasto tymi billboardami. I tak, reklamy tez mi przeszkadzaja, ale jakos tak mniej, moze dlatego, ze nie wciskaja mi zalosnej katolickiej propagandy
  • Odpowiedz
@nuukqn: A nie to przepraszamy od teraz jak ktoś będzie chciał nakleić bilbord i za to zapłacić, to właściciele tego bilbordu będą pisali do jaśnie Pana nukkqn czy ten baner nie uderza w jego gusta estetyczne.
  • Odpowiedz
@moria: widzisz nawet nie potrafisz się wysilic i sprawdzić w necie kto co i jak
Cytuje :
Teraz Polskę zalała kolejna kampania billboardowa, tym razem jednak na plakatach znalazł się wizerunek Matki Boskiej oraz trzy wyrazy "Pokój, pokój, pokój". Dodatkowo autorzy zamieścili podpis. To Fundacja Nasze Dzieci – Edukacja, Zdrowie, Wiara z Kornic, którą założył jeden z najbogatszych Polaków i właściciel firmy Eko-Okna, Mateusz Kłosek.
Jak czytamy na stronie internetowej fundacji, jest to inicjatywa charytatywna bazująca na trzech filarach: edukacji, wierze i zdrowiu.
Jednym z jej podstawowych zadań jest wspieranie rodzin, jako naturalnego i najważniejszego środowiska wychowawczego dla
  • Odpowiedz
@nuukqn: kto ci wciska propagandę
#!$%@? jak inna instytucja wrzuci swoje logo ikonę i napis pokój tez się będziesz pienił
Gdzie masz propagandę ?
Namawia Cie ktoś żebyś chodził do kościółka
Na tym billboardzie
  • Odpowiedz
@nuukqn: kit to masz między uszami
Miał ochotę wrzucił co chciał dał hajs i tyle
Inny będzie miał ochotę jebnac tęcze i napis lgbt jeszcze inny gwiazdę Dawida i szalom
Na tym polega wolność słowa i tolerancja
  • Odpowiedz
@Nowakos90 ale ja dobrze wiem kto za to odpowiada i z kim jest powiązana ta fundacja kornice, tak jak to że nie ma nic wspólnego z kk, co wspomniałem na przykładzie opinii kongregacji nauki i wiary co do domniemabych cudów w Medjugorie. Inicjatywa prywatna i zwyczajnie śmierdzi pralnią pieniędzy.
  • Odpowiedz