Wpis z mikrobloga

@LoguS: Jeśli chodzi o oprawki to świat okularów, jest tam cudowna pani, która dobierze ci idealnie wsuzysko, nie znam osoby, która nie była zadowolona
  • Odpowiedz
@LoguS: A i jeśli chodzi o dobór szkieł i ich mocy, to wybrałabym optometryste zamiast okulisty, chyba ze chcesz faktycznie jakieś badania dna oka robić
  • Odpowiedz
Swoje robiłem na Wielopole 24. Miły pan pokazał mi na co zwrócić uwagę i już 4rok mam te same okulary i jest git. Mało ich uzywam odkąd pracuje z domu bo oczy mi nie wysychają bo nie mam klimy, ale do biura zawsze biorę. W sieciowce zero pomocy.
  • Odpowiedz
świat okularów, jest tam cudowna pani, która dobierze ci idealnie wsuzysko, nie znam osoby, która nie była zadowolona

@somskia: no to ja jestem pierwszy (σ ͜ʖσ) tylko że nie polecam pana; pani z tego co pamiętam była w porządku, ale za dużo z nią nie rozmawiałem
  • Odpowiedz
@LoguS: wrzucam Ci posta z FB, którego mam w zapisanych - wybieram się do pana Jana na dniach, bo mam i szkła do wymiany, i chcę korekcyjne przeciwsłoneczne, no i sama nie lubię sieciówek. Obecnie mam oprawki od jakoś 5 lat z Kodano i jestem meeeega zadowolona, no, ale chcę przetestować coś nowego i przy okazji pomóc lokalnemu biznesowi.

„ul. Szewska 12/5, #krakow

Pan Jan jest dyplomowanym optykiem już
i.....a - @LoguS: wrzucam Ci posta z FB, którego mam w zapisanych - wybieram się do p...

źródło: comment_1656501993mp4ClXMwQiBil8IXsN2ZxS.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Okulista czy optyk? Bo widze tu dyskuję głownie o tym drugim. Akurat w ostatnim czasie mam sporo przygód po operacji oka więc coś tam się orientuję, bo sama szukałam najlepszego okulisty.
  • Odpowiedz
@kultywator: Jesli nie szkoda Ci kasy to Michal Orski, albo jego mama Malgorzata :) przyjmują w biurowcu na Lubiczu. W zasadzie tylko ich mogę polecić, bo imo bardzo są „na czasie” jeśli chodzi o zagadnienia okulistyki. Bardziej słucham się ich niż lekarzy z mojego szpitala
  • Odpowiedz