Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 35
481 854 + 45 + 73 + 101 + 75 = 482 148

Większa aktualizacja ( ͡º ͜ʖ͡º) 43 nowe kwadraty zdobyte w okolicach mojego dużego kwadratu - może w końcu uda się go powiększyć? Wkrótce zobaczymy.

W tym miesiącu skręciłem już przeszło 800km, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia - mam chrapkę na 1000km - czyli pobiłbym mój miesięczny rekord odległości odkąd zacząłem rejestrować traski.

W czasie jednej z wypraw w pewnym momencie wyskoczył wściekły burek przez otwartą bramę i rzucił się na mnie… Chciała mnie zaraza ugryźć. Nie skalkulował, że nie jest żadnym długodystansowcem i bez problemu mu odjechałem. A tak bez większych wydarzeń traski

W załączniku zdjęcie z dzisiejszej trasy - widok na elektrownię Opole. Lubię robić jej zdjęcia

#100km

#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty

Skrypt | Statystyki
Pobierz
źródło: comment_1656444391zuT6QNkwIO6XaUF4SHvxc8.jpg
  • 3
@thedestroyerofeels: Tysiąc km na miesiąc to mój rekord ;p Głównie mniej kręcę, tak gdzieś koło 500km. Łańcuch zmieniałem na początku tego roku po tym, jak serwisant mojego rowerka stwierdził, że już czas na wymianę. Suport chyba zaś wymieniłem po trzech latach jazdy. Tak to nic więcej w układzie napędowym nie było zmieniane