Aktywne Wpisy
darknightttt +88
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
qew12 +63
Zusik przysłał orzeczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Ludzie mają swoje życia i zajmują się sobą, tymczasem jakiś spłakany incel za misję swojego życia objął sobie wypisywanie do nieznajomych w internecie
https://www.wykop.pl/wpis/66348447/pamietajcie-ze-uswiadamianie-samotnych-matek-o-ich/
#bekazinceli #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #tinder #badoo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
nie pasuje, idziesz dalej
Wartość mężczyzny można ocenić po wartości jego wrogów. Dlatego do simpów i białorycerzyków czuje się tylko pogardę, nie nienawiść. W końcu jakby to wyglądało uznać za wroga zwykłego śmiecia?
@Krejziismylife: zdajesz sobie sprawe z tego, ze kazdego z nas stworzylo spoleczenstwo? xd
nie mozna wychowac sie poza spoleczenstwem w dzisiejszym swiecie