Wpis z mikrobloga

Kiedy jesteś nic nie wartym toksykiem który nienawidzi całego świata i chcesz wszystkim coś udowodnić, ale jedyne co możesz zrobić to zrobić z siebie pośmiewisko xD
Ludzie mają swoje życia i zajmują się sobą, tymczasem jakiś spłakany incel za misję swojego życia objął sobie wypisywanie do nieznajomych w internecie
https://www.wykop.pl/wpis/66348447/pamietajcie-ze-uswiadamianie-samotnych-matek-o-ich/
#bekazinceli #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #tinder #badoo
Gwendeith - Kiedy jesteś nic nie wartym toksykiem który nienawidzi całego świata i ch...

źródło: comment_1656244559VcHNsHpjW4C8bYbQ2dhV6m.jpg

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BlackpillRAW:

Jednocześnie pisałeś, że miałeś dziewczynę i udane z nią życie łóżkowe. Według mnie teoria, że tylko jakaś elita genetyczna ma szansę by mieć dziewczynę jest nietrafiona. Gdyby tak było to jedynie 5-10 procent mężczyzn miałoby drugą połówkę, a w rzeczywistości jak chodzę na uniwerek to nawet osoby poniżej przeciętnej mają dziewczynę. Brzydszą lub ładniejszą, ale mają.

Wygląd jest ważny, ale chyba nie chciałbyś mieć głupiej, bez poczucia humoru i
  • Odpowiedz
to nie społeczeństwo was stworzyło. Jesteście zwykłymi nieudacznikami, którzy swoje życiowe porażki zrzucają na cały świat, tylko nie siebie.

@Krejziismylife: Właśnie stwierdziłeś, że środowisko nie ma wpływu na jednostkę.
  • Odpowiedz
laska zaciąży z patusem, a potem chce żeby beciak przyszedł i traktował ją jak boginię.

@vympayer: a co w tym złego xD przeciez to w zadnym momencie nie dotyczy ciebie ani innych uzytkownikow tagu
  • Odpowiedz
Kiedy jesteś nic nie wartym toksykiem który nienawidzi całego świata i chcesz wszystkim coś udowodnić, ale jedyne co możesz zrobić to zrobić z siebie pośmiewisko xD

@Gwendeith: Nie wysuwałbym tak daleko idących tez, że ktoś nienawidzi świata, bo zrobił coś toksycznego. Każdy z nas coś zrobił, i zrobi, wiele razy. Taka powinność człowieka. OP tamtego tematu pochwalił się swoją toksycznością ale wiele osób co mu odpowiadała tak naprawdę niewiele się od niego różniła. Po prostu stała po tej stronie, która uchodzi za właściwą.
  • Odpowiedz
@Gwendeith: Co byśmy nie robili i tak nas nikt nie lubi.

@Kindybal_xD a jak można co poniektórych lubić jak ludzi obrażają albo każą wypier@#$ać?

Normalnie bym taką akcję poparła jeśli kobieta by była chamska, roszczeniowa, miała jakieś wymagania z d--y itp., tu nie ma żadnej winy kobiety a blackpillRAW się sam zaorał.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Stałem w kącie sam, nic nie mówiąc, nic nie robiąc a normictwo mnie nie lubi a dodatkowo gnębiło w szkole.

@Kindybal_xD rozumiem. Też mam 2 dziewczyny, które mnie gnębiły w zerówce. Też mnie ludzie nie lubią. Ale czy to powód do nienawidzenia wszystkich? Bo dla mnie tylko tych osób, które mi coś złego zrobiły.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Teraz też nie jest lepiej, w pracy też dosrywają myślisz że nie?

@Kindybal_xD starsi ludzie już nie są takimi małpami w dżungli jak w szkole. Masz prawo być sobą i nikt nie powinien ci za to dosrywać. Nawet gdybyś był największą ofiarą. Ci co takie rzeczy robią sami są niedoje@#ni. Szczęśliwi ludzie się nad innymi nie znęcają. Tak do tego podejdź. Poza tym ludzie lubią pier@#$ić bez zastanowienia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Gwendeith ale po c--j zakładasz nowy link jak można było mu odpowiedzieć w starym? Takie ciśnienie na zebroplusy? I tak już mu wszyscy tam cisną to zakładasz nowy link bo myślisz że jesteś alternatywny bo też się z nim nie zgadzasz

@AlfredoDiStefano: bo dzbanie stary usunął a tak to jest archiwum
  • Odpowiedz
gdzie laska zaciąży z patusem, a potem chce żeby beciak przyszedł i traktował ją jak boginię

@vympayer: akurat ta ze screena nie wygląda na taką, która lubiłaby patusów...
  • Odpowiedz