Aktywne Wpisy
McBreed +334
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ludzie mają swoje życia i zajmują się sobą, tymczasem jakiś spłakany incel za misję swojego życia objął sobie wypisywanie do nieznajomych w internecie
https://www.wykop.pl/wpis/66348447/pamietajcie-ze-uswiadamianie-samotnych-matek-o-ich/
#bekazinceli #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #tinder #badoo
Jednocześnie pisałeś, że miałeś dziewczynę i udane z nią życie łóżkowe. Według mnie teoria, że tylko jakaś elita genetyczna ma szansę by mieć dziewczynę jest nietrafiona. Gdyby tak było to jedynie 5-10 procent mężczyzn miałoby drugą połówkę, a w rzeczywistości jak chodzę na uniwerek to nawet osoby poniżej przeciętnej mają dziewczynę. Brzydszą lub ładniejszą, ale mają.
Wygląd jest ważny, ale chyba nie chciałbyś mieć głupiej, bez poczucia humoru i
@Krejziismylife: Właśnie stwierdziłeś, że środowisko nie ma wpływu na jednostkę.
@vympayer: a co w tym złego xD przeciez to w zadnym momencie nie dotyczy ciebie ani innych uzytkownikow tagu
@Gwendeith: Nie wysuwałbym tak daleko idących tez, że ktoś nienawidzi świata, bo zrobił coś toksycznego. Każdy z nas coś zrobił, i zrobi, wiele razy. Taka powinność człowieka. OP tamtego tematu pochwalił się swoją toksycznością ale wiele osób co mu odpowiadała tak naprawdę niewiele się od niego różniła. Po prostu stała po tej stronie, która uchodzi za właściwą.
Stań w kolejce może pozwoli Ci łożyć na bękarta, a nie tutaj swirujesz na koniu bialorycerzyku.
@Kindybal_xD a jak można co poniektórych lubić jak ludzi obrażają albo każą wypier@#$ać?
Normalnie bym taką akcję poparła jeśli kobieta by była chamska, roszczeniowa, miała jakieś wymagania z d--y itp., tu nie ma żadnej winy kobiety a blackpillRAW się sam zaorał.
@Kindybal_xD rozumiem. Też mam 2 dziewczyny, które mnie gnębiły w zerówce. Też mnie ludzie nie lubią. Ale czy to powód do nienawidzenia wszystkich? Bo dla mnie tylko tych osób, które mi coś złego zrobiły.
@Kindybal_xD starsi ludzie już nie są takimi małpami w dżungli jak w szkole. Masz prawo być sobą i nikt nie powinien ci za to dosrywać. Nawet gdybyś był największą ofiarą. Ci co takie rzeczy robią sami są niedoje@#ni. Szczęśliwi ludzie się nad innymi nie znęcają. Tak do tego podejdź. Poza tym ludzie lubią pier@#$ić bez zastanowienia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@AlfredoDiStefano: bo dzbanie stary usunął a tak to jest archiwum
Komentarz usunięty przez autora
@vympayer: akurat ta ze screena nie wygląda na taką, która lubiłaby patusów...