Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 232
Do #!$%@? ciężkiego kiedy #olx ogarnie, że ja w ogóle nie pamiętam imion typów, z którymi robiłem jakieś deale?
Kolejne pytanie CZY UDAŁO CI SIĘ KUPIĆ PRZEDMIOT? - JAKI TEN PRZEDMIOT? Mam zgadywać? Jak te oceny mają być wiarygodne?
Jakbym obsługiwał serwis zrobiony przez psa. ¯\_(ツ)_/¯
#zalesie
Pobierz
źródło: comment_1655830591I3QfQCFIn26JNihUOTdrtG.jpg
  • 32
@radziuxd: Miałem taką sytuację. Staram się prowadzić konto na max ocenach i udawało się do czasu, kiedy napisał do mnie jakiś #!$%@? pajac proponując 200zł z 1300 z oferty. Napisałem że jasne spoko i jeszcze mu to przywiozę na drugi koniec polski gdzie dla pewności minutę później dopisałem, że żartowałem. Dwie godziny potem wpadła opinia, że jestem oszustem bo uzgadniam wspólnie ostateczne kwoty po wielu negocjacjach po czym nie wywiązuję się
  • 0
@radziuxd: jeden z idiotycznych ficzerów i za każdym razem gdy to widzę zastanawiam się jak to możliwe, że tak długo do w taki sposób funkcjonuje.
  • 1
@JanImperator: ciekawe co sprzedawałeś? Bo to już #!$%@? wygląda jakby jakaś konkurencja chciała Cię wykończyć xD

@resuf: Jak dostałem pierwszy raz taką ankietę to myślałem, że coś testują - taka była #!$%@?, otóż nie, nawet przecinka nie zmienili od tamtej pory. Prawda jest taka, że jeszcze zgodnie z prawdą nawet jednej oceny nie dałem, bo albo z tego wychodzę albo daję na pałę, że rewelacja.