Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Kolejne pytanie CZY UDAŁO CI SIĘ KUPIĆ PRZEDMIOT? - JAKI TEN PRZEDMIOT? Mam zgadywać? Jak te oceny mają być wiarygodne?
Jakbym obsługiwał serwis zrobiony przez psa. ¯\_(ツ)_/¯
#zalesie
@radziuxd: No i dobrze. Tfu na ludzi, którzy wystawiają ogłoszenie, a potem nie odpisują.
Da się to załatwić inaczej jak np. jakiś opis "Sprawnie odpowiada na wiadomości". Nie pamiętam jaki serwis to ma/miał.
1. Udana sprzedaż z przesyłką OLX (dopiero po potwierdzeniu otrzymania przedmiotu przez Kupującego);
2. Udana transakcja z odbiorem osobistym (po potwierdzeniu jej zawarcia przez 2 użytkowników);
Staram się szanować czas jaki poświęcił zainteresowany na przesłanie mi wiadomości (mimo, że część z nich pochodzi od klasycznych cwaniaków wierzących, że
@Ka4az: To bierzesz telefon w rękę i piszesz SMS albo dzwonisz. ¯\_(ツ)_/¯
@Gundo: Trzeba dodać jeszcze, że OLX ma 30 DNI, żeby przesłać taką "ankietę", to dopiero jest odjazd. xD
@langigd: no to też dobrze wiedzieć, ja w sumie 3/4 rzeczy tak kupuje, a w drugą stronę to ostatnio sprzedałem serwer za 1000zł bez żadnego kontaktu z kupującym
Nie zrozum mnie źle, ten system oceny jest totalnie z-----y i ciagle dostaje powiadomienia, które mnie nie dotyczą. Natomiast wystawianie negatywnej opinii z uzasadnieniem o brak kontaktu jak najbardziej jest dobrym wyznacznikiem sprzedającego.
Gdyby chociaż dało się ocenić z poziomu "przesyłek" wtedy widzisz, że dla tego zamówienia nie ma oceny - dodajesz, ale tam nie ma takiej opcji. Albo klikniesz od razu, albo nigdy.
W takim razie, żebyś był zadowolony powinno być to wyszczególnione jakoś, że użytkownicy nie są zadowoleni z łatwości kontaktu, a nie trzeba się domyślać czy sprzedający nie wali w c---a i nie wysyła ludzików z kasztanów.
Np. tak:
- sposób kontaktu
-